4. Sveučilišni dan kvalitete

4. Sveučilišni dan kvalitete

Studiranje i poučavanje - izazovi 2020.

Datum: 27. sudenoga 2020.
Voditeljica: prorektorica za prostorni razvoj i sustav kontrole kvalitete i koordinatorica Odbora za upravljanje kvalitetom, prof. dr. sc. Mirjana Hruškar
Moderatori: prof. dr. sc. Mirjana Hruškar i prof. dr. sc. Damir Markučič, predsjednik Odbora za upravljanje kvalitetom
Pokroviteljstvo: rektor Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Damir Boras
Organizacija: Ured za upravljanje kvalitetom (Diana Dolić, Jelena Đuran, Daliborka Pašić)
Tehnička podrška: Sustav za webinare - Centar za e-učenje Sveučilišnog računskog centra Srce  

Izvanredna situacija epidemije virusa COVID-19 na nacionalnoj i globalnoj razini te potres u Zagrebu stavili su akademsku zajednicu pred nove izazove, a rezultati Ankete o provedbi nastave na daljinu na sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu te sustavno prikupljene informacije od strane nastavnika i studenata o uvjetima u kojima se studiralo i poučavalo tijekom ljetnog semestra, apeliraju i neosporno potvrđuju značaj osiguravanja kvalitete.

Novim izazovima u susret osmišljen je program 4. Sveučilišnog dana kvalitete koji je s profesorima i studentima Sveučilišta u Zagrebu te predstavnicima Nacionalnog vijeća za znanost visoko obrazovanje i tehnološki razvoj i predstavnicima Agencije za znanost i visoko obrazovanje realiziran u dva dijela: Studiranje i poučavanje – izazovi 2020. Akreditacija studijskih programa i online nastava.

Cilj programa bio je međusobna razmjena iskustava u nastojanjima oko kritičkog preispitivanja i unaprjeđenja sustava osiguravanja kvalitete studiranja i poučavanja - mnogim događanjima i (ne)prilikama usprkos!  

PROGRAM 4. Sveučilišnog dana kvalitete

Izvješće o događanju

Ovogodišnji Sveučilišni dan kvalitete obogatili smo dodatnim sadržajima, pisanim prilozima i poveznicama na relevantne dokumente i izvore za čitanje i proučavanje. Možete im pristupiti ovdje i na meniju lijevo.


 

 

 
Top