Akademski list

Akademski list

Novine Sveučilišta u Zagrebu Akademski list, kao prva faza većega medijskoga projekta, osmišljene su i pokrenute kako bi se značajni dosezi i spoznaje sveučilišne i akademske zajednice što učinkovitije predstavili najširoj publici.

Akademski će list promicati važne dosege, spoznaje, iskustva, nalaze, ekspertize i dr. svih dionika sveučilišne i akademske zajednice: studenata, nastavnika, suradnika, alumna itd. Želja nam je ostvariti što kvalitetniju komunikaciju i suradnju sa svim sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu te sa Studentskim zborom Sveučilišta u Zagrebu i studentskim zborovima sastavnica.

Za razliku od postojećih medija Sveučilišta, Akademski list usmjeren je na integriranje i prezentaciju širega spektra sveučilišnih i akademskih aktivnosti i postignuća. Očekujemo da će Akademski list kratkoročno potaknuti veću informiranost i angažiranost naših studenata, nastavnika, suradnika i ostalih dionika u sveučilišnoj i akademskoj zajednici, a da će dugoročno ojačati identitet, snagu, zajedništvo našega funkcionalno integriranoga Sveučilišta, najvećega, najutjecajnijega i najstarijega Sveučilišta s neprekinutim djelovanjem u Republici Hrvatskoj.

Akademski list izlazi jednom mjesečno kao posebni prilog u Večernjem listu i Novome listu.

Aktualni broj možete pogledati ovdje, a za aktualni broj i arhivu svih prošlih brojeva kliknite ovdje.

Akademski list - br. 1

PDF verzija

Akademski list - br. 2

PDF verzijaTop