Online baza doktoranada - OBAD

Nadogradnja sustava - baza OBAD pri prelasku CROSBI-ja na CroRIS

Poštovani korisnici baze OBAD,

zbog prelaska sustava CROSBI na sustav CroRIS privremeno nije dostupno preuzimanje publikacija u bazu OBAD. Stoga, u ovome prijelaznome razdoblju, molimo doktorande da isprintanome dr. sc. 01 obrascu prilože isprintan popis objavljenih radova.

Obavijest i upute o načinu automatskog povlačenja objavljenih publikacija iz CroRIS-a, objavit ćemo na ovoj stranici, nakon završenog ažuriranja sustava.

Zahvaljujemo na razumijevanju,

Ured za doktorske studije i programe

ONLINE BAZA DOKTORANADA - OBAD

Dobrodošli u Online bazu doktoranada (OBAD). Putem OBAD-a Sveučilište u Zagrebu vodi evidenciju o upisanim doktorandima i prati njihov napredak kroz doktorski studij.

PRIJAVA

Za prijavu koristite svoj  AAI@EduHr elektronički identitet. Prilikom prijave koristite PUNO korisničko ime (na primjer: doktorand@unizg.hr) upisano malim tiskanim slovima. Ako nemate elektronički identitet, kontaktirajte osobu zaduženu za AAI@EduHr na vašoj ustanovi koja će vam ga dodijeliti: http://www.aaiedu.hr/aai_status.php.

Za lakše snalaženje prilikom ispunjavanja podataka u OBAD-u pripremili smo:

Korisnički priručnik

Priručnik za ispunjavanje obrazaca

Ukoliko u navedenim dokumentima niste uspjeli pronaći odgovor na vaše pitanje ili postoji problem vezan uz korištenje OBAD-a možete se obratiti Uredu za doktorske studije i programe.

 

Obrada osobnih podataka

Svrha obrade osobnih podataka
Osobni podaci ispitanika obrađuju se u svrhu vođenja evidencije o upisanim doktorandima, praćenja njihovog napretka tijekom doktorskog studija i omogućavanja prijave doktorskog rada putem obrazaca predviđenih Pravilnikom o doktorskim studijima na Sveučilištu u Zagrebu. U okviru ove obrade obrađuju se identifikacijski podaci, kontakt podaci te podaci vezani uz napredak kroz doktorski studij i prijavu teme doktorskog rada.

Obrada je nužna radi poštivanja pravnih obaveza Sveučilišta u Zagrebu i za izvršavanje zadaće od javnog interesa na temelju Statuta Sveučilišta u Zagrebu, Pravilnika o doktorskim studijima Sveučilišta u Zagrebu i Odluke Senata Sveučilišta u Zgrebu Klasa: 641-01/12-02/46, Urbroj: 380-113/065-12-3 od 18. listopada 2012.

Pristup osobnim podacima ispitanika
Za prijavu se koristi AAI@EduHr elektronički identitet. Osobni podaci čuvaju se na zaštićenoj infrastrukturi kojoj je pristup izvana ograničen. Pristup osobnim podacima imaju samo ovlaštene osobe izričito zadužene za prikupljanje, obradu i korištenje određenih osobnih podataka u okviru poslova svog radnog mjesta.

Ovlaštene osobe su dužne čuvati povjerljivost osobnih podataka i postupati u skladu s važećim propisima, obavijestima o zaštiti podataka i ostalim općim aktima.
U mjeri u kojoj je to potrebno i dopušteno propisima, kako bi ostvario svrhe u koje su osobni podaci prikupljeni i/ili obrađeni, Ured za doktorske studije i programe Sveučilišta u Zagrebu ih može podijeliti s trećim stranama odnosno

- Poslijediplomskim referadama sastavnica kojima se prenose podaci radi evidencije, a koje su dužne s podacima postupati povjerljivo.

Osobni podaci se prenose isključivo u mjeri u kojoj je to nužno za ispunjenje odgovarajuće svrhe zakonite obrade. Gdje je to potrebno, s prethodno navedenim trećim stranama osigurane su odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere zaštite Vaših osobnih podataka.

 

 Top