Financiranje istraživanja

Financiranje istraživanja

Na Sveučilištu u Zagrebu, financiranje znanstvenih i umjetničkih djelatnosti odvija se kroz nekoliko različitih mehanizama. Glavne vrste financiranja uključuju temeljno financiranje, projektno financiranje i druge specifične pozive. Na ovoj stranici možete pronaći informacije o otvorenim natječajima koji se trenutno provode.

Temeljno financiranje znanstvene i umjetničke djelatnosti pruža stalnu financijsku podršku Sveučilištu i njegovim jedinicama. Ova sredstva omogućuju stabilnost istraživačima i umjetnicima u njihovom radu te podržavaju kontinuirani razvoj znanstvenih i umjetničkih aktivnosti na Sveučilištu.

Projektno financiranje omogućuje istraživačima i umjetnicima da apliciraju za sredstva za specifične projekte. Sveučilište u Zagrebu redovito objavljuje natječaje za financiranje projekata iz različitih područja znanosti i umjetnosti. Ovi natječaji pružaju priliku istraživačima i umjetnicima da ostvare svoje ideje i provode istraživanja ili umjetničke projekte.

Ovdje ćete naći detaljne informacije o svakom natječaju, uključujući uvjete prijave, rokove i pravila. Ako ste zainteresirani za financiranje za vaš projekt ili istraživanje, preporučujemo da redovito pratite ovu stranicu kako biste bili informirani o najnovijim mogućnostima.

Za pregled trenutno otvorenih natječaja, posjetite stranicu "Otvoreni natječaji".Top