Erasmus+ KA107-Partnerske zemlje

ERASMUS+ KA107 ZA PARTNERSKE DRŽAVE - OSNOVNE INFORMACIJE

Od 2015. g. u okviru programa Erasmus+ otvorene su mogućnosti akademske razmjene za studente i osoblje s institucijama visokog obrazovanja iz tzv. Partnerskih država.

Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu svake godine radi iskaz interesa sastavnica Sveučilišta u Zagrebu koje su zainteresirane za suradnju i uključenje u projekte akademske razmjene s institucijama iz partnerskih država. Iskaz interesa prikuplja se u drugoj polovici godine (s početkom nove akademske godine), a projektni prijedlog podnosi se početkom sljedeće kalendarske godine nacionalnoj Agenciji za mobilnost i programe EU uz suglasnot Odbora za istraživanje i međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu, koji određuje strateške partnere koji imaju prednost za financiranje.

Popis partnera u sklopu dosad odobrenih projekata može se naći na sljedećim linkovima:

Natječaji za odlaznu mobilnost studenata i osoblja sastavnica Sveučilišta u Zagrebu objavljuju se na mrežnim stranicama Sveučilišta za međunarodnu suradnju - Natječaji za razmjenu studenata i Natječaji za razmjenu sveučilišnih djelatnika na sljedećem linku.

Više informacija o tipovima aktivnosti koji se financiraju za ODLAZNO OSOBLJE, trajanju mobilnosti i financijskoj potpori dostupno je na sljedećem linku  te u natječajima za Erasmus+ KA107 mobilnost za osoblje na linku.

Više informacija o tipovima aktivnosti koji se financiraju za ODLAZNE STUDENTE, trajanju mobilnosti i financijskoj potpori dostupno je na sljedećem linku  te u natječajima za Erasmus+ KA107 mobilnost za studente na linku.

 Top