Vijest
06.04.2023

Javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade Sveučilišta u Zagrebu za ak. god. 2022./2023.

Na temelju Odluke Upravnog odbora od 5.travnja 2023., uz suglasnost upravitelja Zaklade, Zaklada Sveučilišta u Zagrebu za stipendiranje studenata objavljuje javni natječaj za dodjelu stipendija Zaklade u akademskoj godini 2022./2023.

 Stipendije Zaklade Sveučilišta u Zagrebu dodjeljuju se u kategoriji A./B:

- redoviti studenti prijediplomskih sveučilišnih studija, diplomskih sveučilišnih studija, integriranih prijediplomskih i diplomskih sveučilišnih studija (u daljnjem tekstu: sveučilišnih studija), stručnih prijediplomskih studija i stručnih diplomskih studija (u daljnjem tekstu: stručnih studija) na Sveučilištu u Zagrebu koji su slabijeg socijalno-ekonomskog statusa odnosno bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Zaklada Sveučilišta u Zagrebu dodjeljuje pet (5) stipendija. Ukupni iznos pojedine stipendije iznosi 2.000,00 € (dvijetisuće EUR-a).

Prijave na natječaj obavljaju se isključivo elektroničkim putem upisivanjem podataka u aplikaciju na mrežnoj stranici Zaklade.

Prijava se vrši na poveznici.

Za pristup aplikaciji student koristi svoj elektronički identitet u sustavu AAI@remove-this.Edu.Hr.

Rok za prijavu na natječaj iznosi 15 dana (kalendarski). Prijave se podnose u razdoblju od 7. travnja 2023. od 12.00 sati do 21. travnja 2023. do 12.00 sati.

Prijave s nepotpunom dokumentacijom ili prijave koje ne budu podnesene u roku i na način propisan javnim natječajem neće se razmatrati. Dostavljena dokumentacija na javni natječaj ne vraća se podnositelju prijave.

Za sva dodatna pojašnjenja studenti se mogu obratiti na kontakt e-mail adresu: zaklada@remove-this.unizg.hr ili na telefonski broj +385 14564 106.

Natječaj

Izjava o članovima zajedničkog kućanstva

Izjava o neprimanju stipendije

Popis neoporezivih primitaka članova kućanstvaTop