Vijest
22.12.2015

Natječaj za stipendiju japanske vlade (MEXT) za studijski boravak na Sveučilištu Chou (Tokio, Japan) u 2016.

Partnersko sveučilište Chuo (Tokio, Japan) poziva strane studente i nastavno osoblje da se prijave za MEXT stipendiju japanske vlade za studijski boravak na diplomskim studijskim programima koji se izvode na sveučilištu Chuo s početkom u rujnu 2016.

Stipendija MEXT uključuje: oslobođenje od plaćanja školarine na Sveučilištu Chuo za vrijeme studijskog boravaka, mjesečnu potporu u iznosu 143.000 JPY te refundaciju putnih troškova. Za stipendiju se mogu natjecati studenti diplomskog studija te nastavno osoblje Sveučilišta u Zagrebu.

Više informacija o stipendiji, uvjetima natječaja te popis potrebe prijavne dokumentacije se nalazi u samom u tekstu natječaja u prilogu.

Važno:

  1. Presliku prijavne dokumentacije s nominacijskim pismom dekana sastavnice kandidati moraju poslati e-poštom izravno na Sveučilištu Chuo gospođi Keiko Kurita (kurita@remove-this.tamajs.chuo-u.ac.jpnajkasnije do 8. siječnja 2016. (važno: rok je dogovoren sa Sveučilištem Chuo bez obzira na rok u privitcima). Za sva ostala pitanja molimo zainteresirane da se direktno obrate gospođi Keiko Kurita, kurita@remove-this.tamajs.chuo-u.ac.jp.
  2. Sastavnice dostavljaju Uredu za međunarodnu suradnju popis kandidata te originalnu prijavnu dokumentaciju zaključno do 11. siječnja 2016. na adresu: Sveučilište u Zagrebu, Ured za međunarodnu suradnju, Trg Maršala Tita 14, n/r Daniel Šarić.

Sveučilište će prikupljenu prijavnu dokumentaciju u pisanom obliku proslijediti na Sveučilište Chuo.

 

Prilozi: Top