Vijest
27.10.2023

Natječaj za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu 2023./2024.

Senat Sveučilišta u Zagrebu je na svojoj 1. sjednici održanoj 24. listopada 2023. donio Odluku o raspisivanju Natječaja za dodjelu 520 stipendija Sveučilišta u Zagrebu za ak. godinu 2023./2024.

NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA 

Prijave na Natječaj počinju 25. listopada u 12 sati i traju do 15. studenoga 2023. do 24 sata. Prijave se obavljaju isključivo elektroničkim putem upisivanjem podataka u aplikaciju na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu uz pomoć elektroničkog identiteta (AAI).

Poveznica na aplikaciju.

Iznos stipendije je uvećan, te za ovu akademsku godinu iznosi ukupno 1.800,00 EUR.

Molimo studente da pažljivo pročitaju tekst Natječaja i provjere zadovoljavaju li kriterije u kategoriji za koju se prijavljuju (prijava je moguća samo u jednoj kategoriji). 

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu će nakon što razmotri sve pristigle prijave, utvrditi popis kandidata koji ispunjavaju uvjete i kriterije Natječaja te sastaviti privremenu rang-listu kandidata koji ostvaruju pravo na stipendiju te istu objaviti na mrežnoj stranici Sveučilišta.

Kandidati koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu u roku od tri dana od dana objave privremene rang-liste na mrežnoj stranici Sveučilišta podnijeti Povjerenstvu za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu pisani prigovor elektroničkim putem na adresu: stipendije@unizg.hr 

Za sva dodatna objašnjenja studenti se mogu obratiti na kontakt e-mail adresu: stipendije@remove-this.unizg.hr 

Izjava o članovima zajedničkog kućanstvaTop