Vijest
01.04.2022

Natječaj za akademsku mobilnost u 2022. godini (drugi krug)

Sveučilište u Zagrebu raspisuje

NATJEČAJ ZA AKADEMSKU MOBILNOST U 2022. GODINI (drugi krug)

prema sljedećim stavkama:

b) prekogranična mobilnost prema visokoškolskim ili znanstvenim ustanovama u cijelome svijetu (nije nužno da Sveučilište u Zagrebu ili sastavnica imaju sklopljen međuinstitucijski sporazum)

c) mobilnost doktorskih studenata Sveučilišta u Zagrebu (kotizacije za aktivno sudjelovanje na znanstveno-stručnim skupovima)

Skrećemo pažnju da se sve mobilnosti iz ovoga kruga mogu ostvariti od 1. srpnja 2022. do 31. prosinca 2022. godine.

Napomene:

  • U stavci c), zbog izvanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom bolesti COVID-19, iznimno odobrava sudjelovanje u online verzijama znanstveno-stručnih skupova za koje su se kandidati prijavili.
  • Prema preporuci Ministarstva znanosti i obrazovanja RH od 17. ožujka 2022. preporuča se suzdržati se od svake suradnje s ruskim ustanovama u visokom obrazovanju i znanosti.

Podsjetnik: Kandidati se prvo prijavljuju online, a zatim natječajnu dokumentaciju dostavljaju matičnoj sastavnici do internog roka koji je zadala sastavnica.

Rokovi za prijavu:

  • za kandidate: kandidati se mogu prijaviti online do zaključno 25. travnja 2022. do 12 sati. Kandidati dostavljaju svoju online prijavu zajedno s ostalom natječajnom dokumentacijom svojim matičnim sastavnicama koje određuju interni rok za prijavu. Važna napomena: online obrazac dostupan je za printanje do roka do kojeg je online prijava dostupna kandidatima (do 25. travnja), a ne do roka do kojeg sastavnice moraju dostaviti svoje rangliste.
  • za sastavnice: sastavnice dostavljaju rang-liste za stavke b) i c) Središnjem uredu za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu isključivo na akademska.mobilnost@remove-this.unizg.hr do zaključno 4. svibnja 2022.


Privitci:Top