Vijest
09.10.2019

Natječaj za akademsku mobilnost u 2020. godini (prvi krug)


OBAVIJEST 5.11.2019.: Otklonjen je problem generiranja online obrasca u PDF formatu. U slučaju da se problem ponovno pojavi, molimo pisati na staff@remove-this.unizg.hr

VAŽNA OBAVIJEST 4.11.2019.: U zadnja dva dana dojavljeni su problemi generiranja online prijave kandidata u PDF formatu, što je neophodan korak za printanje online prijave i za daljnju proceduru prijave preko matičnih sastavnica. Središnji ured za međunarodnu suradnju trenutno radi na otklanjanju ovog problema te će javiti kada je problem otklonjen. Rok za podnošenje online prijava za sada ostaje isti. 

Sveučilište u Zagrebu raspisuje

NATJEČAJ ZA AKADEMSKU MOBILNOST U 2020. GODINI (prvi krug)

prema sljedećim stavkama:

a) odlazna mobilnost prema strateškim partnerima:

b) prekogranična mobilnost prema visokoškolskim ili znanstvenim ustanovama u cijelome svijetu (nije nužno da Sveučilište u Zagrebu ili sastavnica imaju sklopljen međuinstitucijski sporazum)

c) mobilnost doktorskih studenata Sveučilišta u Zagrebu (kotizacije za aktivno sudjelovanje na znanstveno-stručnim skupovima)

d) najava dolazne mobilnosti temeljem bilateralnih međusveučilišnih i međufakultetskih sporazuma i dolazne mobilnosti u svrhu sklapanja novih sporazuma i novih oblika suradnje

U stavci a) dodano je jedno novo strateško sveučilište: Johannes Gutenberg-Universität Mainz u Njemačkoj. 

Podsjetnik: Kandidati se prvo prijavljuju online, a zatim natječajnu dokumentaciju dostavljaju matičnoj sastavnici do internog roka koji je zadala sastavnica. U stavkama a) i d) prijavljuju se mobilnosti koje se mogu ostvariti kroz cijelu 2020. godinu, dok se u stavkama b) i c) prijavljuju mobilnosti koje će se ostvariti unutar prvih šest mjeseci 2020. godine. 

 

Rokovi za prijavu:

  • za kandidate: kandidati se mogu prijaviti online do zaključno 6. studenoga 2019. Kandidati dostavljaju svoju online prijavu zajedno s ostalom natječajnom dokumentacijom svojim matičnim sastavnicama koje određuju interni rok za prijavu. Važna napomena: online obrazac dostupan je za printanje do roka do kojeg je online prijava dostupna kandidatima (do 6. studenoga), a ne do roka do kojeg sastavnice moraju dostaviti svoje rangliste.
  • za sastavnice:  sastavnice dostavljaju rang-liste za prve tri stavke te najave dolaznih mobilnosti (stavka d) Uredu za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu isključivo na staff@remove-this.unizg.hr do zaključno 12. studenoga 2019.


Privitci:

 

KLASA: 605-01/19-01/41
URBROJ: 380-153/037-19-2Top