Vijest
16.11.2020

"Winter School of Research Commercialisation" od 24. do 28. studenoga

Otvorene su prijave za Winter School of Research Commercialisation – Winter School Week 2020, online zimsku školu u organizaciji Farmaceutsko-biokemijskoga fakulteta i Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, uz podršku EIT Healtha i EIT Manufacturinga.

Namijenjena je studentima, doktorandima, znanstvenim novacima, istraživačima i svima zainteresiranima za stvaranje novih rješenja u zdravstvu. Cilj joj je stvoriti stimulativno okružje u sklopu kojega sudionici mogu stvarati inovacije koje se temelje na njihovu istraživanju, dobiti povratnu informaciju i ostvariti korisne poslovne i ekonomske kontakte. Radni jezik zimske škole je engleski.

Škola traje od 24. do 28 studenoga, odvijat će se putem različitih mrežnih seminara i tečajeva, a prijaviti se možete za pojedine tečajeve ili za program u cijelosti. Na kraju škole sudionici će dobiti certifikate, a da bi ostvarili pravo na certifikat, moraju sudjelovati u najmanje dvama mrežnim seminarima i u dvodnevnom kratkom tečaju.

Više o zimskoj školi možete doznati OVDJE.

Prijaviti se možete ovdje OVDJE.Top