Vijest
07.09.2023

Smotra Sveučilišta u Zagrebu od 9. do 11. studenoga 2023.!

Smotra Sveučilišta u Zagrebu - najveća i najdugovječnija manifestacija u Hrvatskoj za maturante, buduće i sadašnje studente - i ove će se godine, od 9. do 11. studenoga (četvrtak, petak i subotu) održavati na Zagrebačkom velesajmu.

Već 28. put na svojim štandovima predstavljat će se fakulteti i akademije Sveučilišta u Zagrebu. Svi zainteresirani posjetitelji moći će u Kongresnoj dvorani Velesajma sva tri dana razgovarati sa studentima i profesorima te doznati razne korisne informacije o studijima, studentskoj praksi, raznim udrugama i projektima te o studentskom životu.

U istom prostoru, ali u pokrajnjoj dvorani, na pozornici Zimskoga vrta predstavnici fakulteta i akademija po područjima uživo će publici predstaviti upravo svoju obrazovnu instituciju i odgovarati na pitanja.

Raspored predstavljanja_radna verzija

Sve posjetitelje Smotre očekuje mnogo besplatnih korisnih tiskanih izdanja, poput dobro poznatoga Vodiča za buduće studente i vodiča za doktorande, druge korisne informacije te mnogo zabavnih sadržaja i neka nova iznenađenja.

U vrijeme Smotre Sveučilišta u Zagrebu održavat će se i sajam knjiga Interliber, na kojemu će Sveučilište imati svoj izložbeni prostor.

Za sve informacije i novosti pratite nas na društvenim mrežama!Top