Vijest
16.05.2024

Rezultati Natječaja za akademsku mobilnost u 2024. godini (drugi krug)

Sveučilište u Zagrebu objavljuje prve rezultate Natječaja za akademsku mobilnost u 2024. g. (drugi krug):


Kandidati i sastavnice imaju mogućnost žalbe. Rok za podnošenje žalbi je zaključno petak 24. svibnja 2024. Molimo žalbe slati skenirano na e-mail adresu akademska.mobilnost@remove-this.unizg.hr i cc: na kontakte za međunarodnu suradnju na matičnoj sastavnici. Naš ured će urudžbirati sve pristigle žalbe po zaprimanju.

Mole se kandidati da se prije slanja žalbe obrate svojim kontaktima za međunarodnu suradnju na matičnoj sastavnici za dodatne informacije o prikladnosti žalbe.

Nakon naznačenoga roka za žalbe Povjerenstvo za žalbe donosi odluku o žalbama u daljnjem roku od 8 dana. Odluka Povjerenstva za žalbe je konačna.

Važna napomena: mole se svi kandidati i sastavnice koje su dostavile prijedloge da se upoznaju s napomenama navedenim u rezultatima (gornji privitci) kao i uputama u privitku. Dodatnu dokumentaciju je potrebno dostaviti na akademska.mobilnost@remove-this.unizg.hr.

Podsjećamo da sukladno tekstu Natječaja doktorski studenti moraju biti upisani u doktorski studij i tijekom mobilnosti te se obavezno u potvrdi o sudjelovanju na konferenciji, u materijalima i publikacijama konferencije navode kao doktorski studenti (određene sastavnice) Sveučilišta u Zagrebu što će se provjeravati u obradi izvješća u svrhu potraživanja refundacije.

Objava konačnih rezultata na sveučilišnim stranicama www.unizg.hr/nc/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/obavijesti-za-sveucilisne-djelatnike/ u roku od 16 dana po objavi prijedloga ranglista. Ukoliko ne bude žalbi, prvi rezultati postaju ujedno i konačni rezultati.

Privitci:

 

KLASA: 605-01/24-04/04
URBROJ: 251-25-16/10-24-29Top