Vijest
20.09.2022

Ponuda za kraći posjet Sveučilištu u Cincinnatiju u 2023. godini

U okviru međusveučilišnog sporazuma i s ciljem jačanja bilateralne suradnje Sveučilište u Cincinnatiju ponudilo je prihvatiti u kraći posjet nastavnike i predavače sa Sveučilišta u Zagrebu u 2023. godini. Posjet je moguće ostvariti u svrhu pokretanja novih dugoročnih suradnji ili u svrhu jačanja već postojećih. 

Predloženo trajanje posjeta je od 7 do 10 dana u razdoblju od 1. siječnja 2023. do 31. prosinca 2023. Sveučilište u Cincinnatiju pokrit će trošak povratne avionske karte i smještaja s doručkom (Sveučilište u Cincinnatiju kupuje avionske karte i osigurava smještaj (rezervacija i plaćanje smještaja); u smještaj nisu uključeni ostali obroci; prihvatni odsjek/zavod će osigurati prijevoz s aerodroma). 

Online prijavu (ovdje) potrebno je ispuniti do 1. studenog 2022. U online prijavi je potrebno:

  • navesti ciljni odsjek/zavod i (potencijalnog) partnera na Sveučilištu u Cincinnatiju te priložiti pozivno pismo kolege sa Sveučilišta u Cincinnatiju
  • učitati prijedlog posjeta
  • učitati kraći životopis
  • učitati detaljno i potpisano pismo podrške od čelnika matične sastavnice.

Odabir kandidata vrši Sveučilište u Cincinnatiju. Kandidati će povratnu informaciju o rezultatima dobiti do kraja studenog.

Ovaj poziv odnosi se i na kandidate koji su ostvarili pravo na kraći posjet Sveučilištu u Cincinnatiju u 2020. godini, ali ga zbog restrikcija u pandemiji nisu mogli ostvariti. Njihove će prijave imati prioritet. Potrebno je ispuniti online prijavu te naglasiti da su bili ostvarili pravo na kraći posjet 2020. godine. Treba objasniti kako se njihov projekt nastavio kroz pandemiju i kako se njihov prijedlog posjeta promijenio od 2020.

Kontakt za dodatne informacije:

Jenni Kim Sutmoller
Director of International Strategic Partnerships
UC International
jenni.sutmoller@remove-this.uc.eduTop