Vijest
27.01.2014

Natječaji za stipendije za studentsku razmjenu u zimskom semestru ak. god. 2014./2015.

Sveučilište u Zagrebu objavljuje Natječaje za studentske razmjene u zimskom semestru akademske godine 2014./2015. u okviru bilateralne međusveučilišne razmjene.

Natječaj za dodjelu stipendija iz javnih proračunskih sredstava redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu za jednosemestralnu studentsku razmjenu u akademskoj godini 2014./15. na partnerskom sveučilištu Lomonosov Moscow State University (Ruska Federacija). Rok za prijave: 11. veljače 2014.

Natječaj za dodjelu stipendija iz javnih proračunskih sredstava redovitim studentima preddiplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu za jednosemestralnu studentsku razmjenu u zimskom semestru na partnerskom sveučilištu National University of Singapore (Singapur). Rok za prijave: 18. veljače 2014.

Natječaj za dodjelu stipendija iz javnih proračunskih sredstava redovitim studentima preddiplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu za jednosemestralnu studentsku razmjenu u akademskoj godini 2014./15. na partnerskom sveučilištu York University (Kanada). Rok za prijave: 21. veljače 2014.

Natječaj za dodjelu stipendija iz javnih proračunskih sredstava redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu za jednosemestralnu studentsku razmjenu  u zimskom semestru u akademskoj godini 2014./15. na partnerskom sveučilištu National Cheng Kung University (Tajvan). Rok za prijave: 07. ožujka 2014.

Natječaj za dodjelu stipendija iz javnih proračunskih sredstava redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu za jednosemestralnu studentsku razmjenu u zimskom semestru u akademskoj godini 2014./15. na partnerskom sveučilištu National Sun Yat-sen University (NSYSU). Rok za prijave: 07. ožujka 2014.

Natječaj za dodjelu stipendija iz javnih proračunskih sredstava redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih studija Sveučilišta u Zagrebu za jednosemestralnu studentsku razmjenu u akademskoj godini 2014./15. na partnerskom sveučilištu Chuo University (Japan). Rok za prijave: 14. ožujka 2014.


Top