Ured za studente

Ured za studente

O uredu

Ured za studente Sveučilišta u Zagrebu zadužen je za pružanje sustavne podrške i to u sljedećim kategorijama:

Voditeljica Ureda za studente
Marijana Žitnik Sedak, dipl. soc. rad.
e-adresa: studenti@remove-this.unizg.hr


Web portal kojim se možete poslužiti imate li problem s mentalnim zdravljem ili ga želite unaprijediti: https://mentalnozdravlje.zagreb.hr/
Edukacije

Ured je u akademskoj godini 2017./2018. započeo s provođenjem radionica, predavanja i grupnih savjetovanja s ciljem usvajanja novih i usavršavanja postojećih znanja i vještina koje nisu propisane izvedbenim planom i ishodima učenja. Primarno je riječ o grupnim edukacijama koje, za razliku od individualnog pristupa na razini sastavnice, za cilj imaju podršku učiniti dostupnom što većoj i raznolikijoj populaciji studenata.
Dio edukacija je iz područja generičkih vještina i kao takve su primjenjive kako u kontekstu studiranja i profesionalnom okruženju tako i u svakodnevnom životu.
Ured za studente Sveučilišta u Zagrebu svim svojim studentima nudi mogućnost usavršavanja u području temeljnih akademskih vještina, npr. pristup studiju, akademska komunikacija, učenje, prezentacijske i samo-prezentacijske vještine. Kroz samostalnu djelatnost i suradnju s drugim institucijama, organizacijama i studentima Ured će nastaviti pružati podršku u unaprjeđenju postojećih i razvoju novih kompetencija naših studenata.
Planirane aktivnosti su interaktivne jer slušači imaju mogućnost sudjelovati na predavanjima i radionicama postavljajući pitanja i tako aktivno usmjeravajući tijek izlaganja kako bi dobili upravo one informacije koje su im od neposrednog interesa.Top