Ured za studente

Ured za studente

O uredu

Ured za studente Sveučilišta u Zagrebu zadužen je za pružanje sustavnu podršku i to u sljedećim kategorijama:

Edukacije

Ured je u akademskoj godini 2017./2018. započeo s provođenjem radionica, predavanja i grupnih savjetovanja s ciljem usvajanja novih i usavršavanja postojećih znanja i vještina koje nisu propisane izvedbenim planom i ishodima učenja. Primarno je riječ o grupnim edukacijama koje, za razliku od individualnog pristupa na razini sastavnice, za cilj imaju podršku učiniti dostupnom što većoj i raznolikijoj populaciji studenata.

Dio edukacija je iz područja generičkih vještina i kao takve su primjenjive kako u kontekstu studiranja i profesionalnom okruženju tako i u svakodnevnom životu.

Ured za studente Sveučilišta u Zagrebu svim svojim studentima nudi mogućnost usavršavanja u području temeljnih akademskih vještina, npr. pristup studiju, akademska komunikacija, učenje, prezentacijske i samo-prezentacijske vještine. Kroz samostalnu djelatnost i suradnju s drugim institucijama, organizacijama i studentima Ured će nastaviti pružati podršku u unaprjeđenju postojećih i razvoju novih kompetencija naših studenata.

Planirane aktivnosti su interaktivne jer slušači imaju mogućnost sudjelovati na predavanjima i radionicama postavljajući pitanja i tako aktivno usmjeravajući tijek izlaganja kako bi dobili upravo one informacije koje su im od neposrednog interesa.Obavijesti o aktivnostima Ureda će biti objavljene na:

 ▪ Web stranicama Sveučilišta

 ▪ Facebook stranici Sveučilišta

 ▪ Facebook stranici Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu

Raspored edukacija, radionica i predavanja
Nadolazeća događanja

NOVO!  ▪ 2018. 06.11.
utorak
17:30
19:30
TEMA: Kako ih napisati?
(…seminari, stručni, znanstveni, završni i diplomski radovi)
FB


Prošla događanja
ODRŽANO  ▪ 2018. 18.04.
srijeda
18:00
19:30
TEMA: Kako i što učiti? FB
ODRŽANO  ▪ 2018. 25.10.
četvrtak
18:00
19:30
TEMA: Diplomski i završni radovi
(osnovne i bitne informacije)
FB


Top