Ostale sastavnice

Studentski centar u Sisku

Trg grada Heidenheima 1,
44 000 Sisak

telefon: +385 44 540 402

Studentski centar u Sisku studentima pruža uslugu prehrane, vodi brigu o kulturnim, zabavnim i sportskim sadržajima te o privremenom i povremenom zapošljavanju studenata. Redovitim studentima omogućuje obavljanje najrazličitijih poslova, ovisno o znanjima i slobodnom vremenu, a prema zahtjevima poslodavaca.

Usluge prehrane studentima pruža ugostiteljski obrt bistro „Trattoria“ i u prostoru Učiteljskog fakulteta u Petrinji.

Studentski centar u Varaždinu

Studentski centar Varaždin je ustanova koja vodi brigu o prehrani i smještaju studenata  te daje studentima mogućnosti rada preko Student servisa u Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru. Detaljnije informacije o Studentskom centru Varaždin i o tome što se studentima nudi moguće je pogledati na internetu na adresi: www.scvz.unizg.hr.

Varaždin
Julija Merlića 9
www: www.scvz.unizg.hr/varazdin
telefon: +385 42 332 911
+385 42 332 910
e-mail:  dom@remove-this.scvz.hr

   

U Varaždinu je prehrana studenata organizirana u dva restorana koji su uključeni u sustav X-ica:

Smještaj studenata organiziran je u Studentskom domu (J. Merlića 9), koji nudi smještaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama vrlo visoke razine opremljenosti (WC i kupaonice u svakoj sobi, hladnjak, pristup internetu, 6 čajnih kuhinja s televizorima, automati za tople i hladne napitke, dvije učionice, sportska dvorana, praonica i sušionica rublja, videonadzor i nadzor ulaza i izlaza, 260 ležajeva), te u Učeničkom domu Varaždin i kod privatnih stanodavaca. Studentski centar prikuplja svake godine adrese stanodavaca, koje studenti mogu pregledati na internetskoj stranici http://www.scvz.unizg.hr/varazdin/smjestaj/oglasij/g101

Na adresi http://www.scvz.unizg.hr/varazdin/smjestaj/natjecaj-za-smjestaj/a64?fgid=23 nalazi se natječaj za smještaj studenata, pravilnik i rezultati natječaja za koje se dokumentacija predaje u srpnju i na temelju kojih se studenti smještaju u  studentski dom, učeničke domove te dodjeljuju subvencije studentima podstanarima.

Čakovec
Dr. Ante Starčevića 55
web: http://www.scvz.unizg.hr/cakovec
telefon: +385 40 310 632
e-mail: cakovec@remove-this.scvz.hr

U Čakovcu je prehrana organizirana u restoranu “Barok clasic”, koji je također uključen u sustav “iksica”. Smještaj studenata organiziran je u Učeničkom domu Graditeljske škole i kod privatnih stanodavaca.

Križevci
I. Z. Dijankovečkog 12
web: http://www.scvz.unizg.hr/krizevci
telefon: +385 91 2626 820
e-mail: krizevci@remove-this.scvz.hr

U Križevcima je prehrana organizirana u hotelu “Kalnik”, koji je uključen u sustav “iksica”. Smještaj studenata organiziran je kod privatnih stanodavaca.

Koprivnica
Ivana Generalića 3
web: http://www.scvz.unizg.hr/koprivnica
telefon: +385 48 626 820
e-mail:

koprivnica@remove-this.scvz.hr

Prehrana za studente u Koprivnici  organizirana je u restoranu ˝Baza˝ (nalazi se unutar sveučilišnog kampusa u Koprivnici, na adresi Trg Žarka Dolinara 1), koji je uključen u sustav "iksica" i posluje u sklopu trgovačkog centra ˝KTC˝, a studenti se smještaju kod privatnih stanodavaca.

Bjelovar
Trg Eugena Kvaternika 6
web: http://www.scvz.unizg.hr/bjelovar
telefon: +385 43 211 560
e-mail:

bjelovar@remove-this.scvz.hr

Prehrana za studente u Bjelovaru organizirana je u Hotelu Central koji je uključen u sustav X-ica, a studenti se smještaju kod privatnih stanodavaca.

Studentski centar Varaždin financira kulturne i sportske projekte za sve studente koji studiraju u Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru (poziv za potpore objavljen na http://www.scvz.unizg.hr/studentski-centar/potpore/g103.

Studentski centar u Zagrebu

Savska cesta 25
Zagreb
www: www.sczg.hr
telefon: +385 1 4593 555

Studentski centar u Zagrebu osigurava studentsku prehranu, smještaj u studentskim domovima te vodi brigu o kulturno-zabavnoj i sportskoj ponudi, obrazovno-informatičkim sadržajima, a preko Student servisa, koji djeluje u sastavu Centra, posreduje i u privremenom i povremenom zapošljavanju studenata.

Smještaj u studentskim domovima u Zagrebu organiziran je u 4 studentska doma: „Stjepan Radić“, „Cvjetno naselje“, „Dr. Ante Starčević“ i „Lašćina“. Kapacitet domova je 7524 kreveta, od čega novoupisanim studentima obično pripada oko 1200 kreveta. Sve informacije vezane uz Natječaj za smještaj u domove moguće je dobiti na internetskoj stranici www.sczg.hr.

Studenti se uz ‘’iksicu’’ mogu hraniti u bilo kojem od 11 restorana SC-a u Zagrebu (Savska 25, SD „Stjepan Radić“, SD „Cvjetno naselje“, SD „Lašćina“, Ekonomski fakultet, Medicinski fakultet, Veterinarski fakultet, Fakultet strojarstva i brodogradnje, Šumarski fakultet, Akademija likovnih umjetnosti, Znanstveno-učilišni kampus Borongaj, Tekstilno-tehnološki fakultet).

Studentski centar u Zagrebu tradicionalno je mjesto okupljanja profesionalaca s područja kulture kao i amaterskih skupina. Tijekom akademske godine u Studentskom se centru odvija niz korisnih i zanimljivih sadržaja kao što su jezični i tečajevi s područja informatike te bogate zabavne, kulturne, turističke i sportske aktivnosti.

Sveučilišni računski centar Srce

J. Marohnića 5
10000 Zagreb
www: www.srce.unizg.hr
telefon: +385 1 6165 555
e-adresa ured@remove-this.srce.hr
ravnatelj: dr. sc. Zoran Bekić

Sveučilišni računski centar Srce implementacijom najnovijih informacijskih i komunikacijskih tehnologija, kvalitetnim sustavom podrške znanstvenicima, nastavnicima i studentima u primjeni tih tehnologija, te prikupljanjem i prenošenjem stručnog znanja podupire akademsku i istraživačku zajednicu u izgradnji informacijskog društva u Republici Hrvatskoj te obavlja funkcije računskog centra najvećeg sveučilišta u Hrvatskoj - Sveučilišta u Zagrebu.

Sveučilišni računski centar (Srce) osnovan je 1971. godine u okviru Sveučilišta u Zagrebu, tada jedinog sveučilišta u Republici Hrvatskoj. Kao najstarija infrastrukturna ustanova akademske i istraživačke zajednice u području primjene informacijskih i komunikacijskih tehnologija (ICT), Srce i danas djeluje kao jedan od najznačajnijih subjekata u području planiranja, projektiranja, izgradnje i održavanja najnovije e-infrastrukture - kolaboracijskog okruženja koje se temelji na informacijskim i komunikacijskim tehnologijama, a sastoji se od komunikacijske, računalne, podatkovne i informacijske infrastrukture, usluga i sustava podrške.Top