Ostale sastavnice

Studentski centar u Sisku

Trg grada Heidenheima 1,
44 000 Sisak

telefon: +385 44 540 402

Studentski centar u Sisku studentima pruža uslugu prehrane, vodi brigu o kulturnim, zabavnim i sportskim sadržajima te o privremenom i povremenom zapošljavanju studenata. Redovitim studentima omogućuje obavljanje najrazličitijih poslova, ovisno o znanjima i slobodnom vremenu, a prema zahtjevima poslodavaca.

Usluge prehrane studentima pruža ugostiteljski obrt bistro „Trattoria“ i u prostoru Učiteljskog fakulteta u Petrinji.

Studentski centar u Varaždinu

Studentski centar Varaždin osigurava smještaj u dva studentska doma, studentsku prehranu  u Studentskom restoranu te uslugu Student servisa za povremeno i privremeno zapošljavanje studenata. Uz  restoran Studentskog centra u Varaždinu prehranu studentima nudi i restoran Elektron (Hallerova aleja 5). SC Varaždin financira kulturne i sportske projekte za sve studente koji studiraju u Varaždinu, Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru.

Studentski domovi A (283 ležaja) i B (600 ležajeva) osiguravaju studentima kvalitetan smještaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama (kupaonica, toalet, hladnjak u svakoj sobi), a u sklopu Centra studentima su na raspolaganju čajne kuhinje, učionice, dnevni boravci, fitness dvorana, fitness park na otvorenom, ambulanta, studentski klub, samouslužna praonica rublja, spremište za bicikle (340), podzemna garaža s punjačima za električna vozila (117). U oba doma postoje i sobe prilagođene osobama s invaliditetom. Dom B kao i studentski restoran izgrađeni su po principu zelene gradnje (solarne elektane, grijanje i hlađenje objekta pomoću sustava dizalica topline, korištenje kišnice kao sanitarne vode i sl.).

Pravo na smještaj u studentske domove studenti ostvaruju na temelju Natječaja za smještaj koji se svake godine objavljuje u lipnju, a raspisuje se za smještaj u studentske domove u Varaždinu te za subvencioniranje stanovanja studenata smještenih kod privatnih stanodavaca u Čakovcu, Koprivnici, Križevcima i Bjelovaru. Ukupni broj studenata koji mogu ostvariti subvencionirani smještaj ograničen je kvotom koju određuje Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Varaždin
Julija Merlića 9
www: www.scvz.unizg.hr/varazdin
telefon: +385 42 332 911
+385 42 332 910
e-mail:  dom@remove-this.scvz.hr

   

Čakovec
Dr. Ante Starčevića 55
web: http://www.scvz.unizg.hr/cakovec
telefon: +385 40 310 632
e-mail: cakovec@remove-this.scvz.hr

Student servis, Bistro u Učiteljskom fakultetu i restoran  na MEV-u  (Bana Jelačića 22), smještaj - studentski dom Međimurskog veleučilišta, Učenički dom Graditeljske škole Čakovec, privatni stanodavci.

Križevci
I. Z. Dijankovečkog 12
web: http://www.scvz.unizg.hr/krizevci
telefon: +385 91 2626 820
e-mail: krizevci@remove-this.scvz.hr

Student servis, restoran hotela Kalnik (Kralja Tomislava 45), smještaj - privatni stanodavci.

Koprivnica
Ivana Generalića 3
web: http://www.scvz.unizg.hr/koprivnica
telefon: +385 48 626 820
e-mail:

koprivnica@remove-this.scvz.hr

Student servis, studentski restoran Baza (Kampus, Trg dr. Žarka Dolinara 1), smještaj - privatni stanodavci.

Bjelovar
Trg Eugena Kvaternika 6
web: http://www.scvz.unizg.hr/bjelovar
telefon: +385 43 211 560
e-mail:

bjelovar@remove-this.scvz.hr

Student servis, restoran hotela Central (V. Lisinskog 2), smještaj - privatni stanodavci.

Studentski centar u Zagrebu

Savska cesta 25
Zagreb
www: www.sczg.hr
telefon: +385 1 4593 555

Studentski centar u Zagrebu osigurava studentsku prehranu, smještaj u studentskim domovima te vodi brigu o kulturno-zabavnoj i sportskoj ponudi, obrazovno-informatičkim sadržajima, a preko Student servisa, koji djeluje u sastavu Centra, posreduje i u privremenom i povremenom zapošljavanju studenata.

Smještaj u studentskim domovima u Zagrebu organiziran je u 4 studentska doma: „Stjepan Radić“, „Cvjetno naselje“, „Dr. Ante Starčević“ i „Lašćina“. Kapacitet domova je 7524 kreveta, od čega novoupisanim studentima obično pripada oko 1200 kreveta. Sve informacije vezane uz Natječaj za smještaj u domove moguće je dobiti na internetskoj stranici www.sczg.hr.

Studenti se uz ‘’iksicu’’ mogu hraniti u bilo kojem od 11 restorana SC-a u Zagrebu (Savska 25, SD „Stjepan Radić“, SD „Cvjetno naselje“, SD „Lašćina“, Ekonomski fakultet, Medicinski fakultet, Veterinarski fakultet, Fakultet strojarstva i brodogradnje, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Akademija likovnih umjetnosti, Znanstveno-učilišni kampus Borongaj, Tekstilno-tehnološki fakultet).

Studentski centar u Zagrebu tradicionalno je mjesto okupljanja profesionalaca s područja kulture kao i amaterskih skupina. Tijekom akademske godine u Studentskom se centru odvija niz korisnih i zanimljivih sadržaja kao što su jezični i tečajevi s područja informatike te bogate zabavne, kulturne, turističke i sportske aktivnosti.

Sveučilišni računski centar Srce

J. Marohnića 5
10000 Zagreb
www: www.srce.unizg.hr
telefon: +385 1 6165 555
e-adresa ured@remove-this.srce.hr
ravnatelj: Ivan Marić

Sveučilišni računski centar Srce implementacijom najnovijih informacijskih i komunikacijskih tehnologija, kvalitetnim sustavom podrške znanstvenicima, nastavnicima i studentima u primjeni tih tehnologija, te prikupljanjem i prenošenjem stručnog znanja podupire akademsku i istraživačku zajednicu u izgradnji informacijskog društva u Republici Hrvatskoj te obavlja funkcije računskog centra najvećeg sveučilišta u Hrvatskoj - Sveučilišta u Zagrebu.

Sveučilišni računski centar (Srce) osnovan je 1971. godine u okviru Sveučilišta u Zagrebu, tada jedinog sveučilišta u Republici Hrvatskoj. Kao najstarija infrastrukturna ustanova akademske i istraživačke zajednice u području primjene informacijskih i komunikacijskih tehnologija (ICT), Srce i danas djeluje kao jedan od najznačajnijih subjekata u području planiranja, projektiranja, izgradnje i održavanja najnovije e-infrastrukture - kolaboracijskog okruženja koje se temelji na informacijskim i komunikacijskim tehnologijama, a sastoji se od komunikacijske, računalne, podatkovne i informacijske infrastrukture, usluga i sustava podrške.Top