Smotra Sveučilišta

Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Smotra Sveučilišta u Zagrebu logoSmotra Sveučilišta u Zagrebu organizira se za učenike završnih razreda srednjih škola, studente te ostale zainteresirane, a ima zadaću pravodobnoga obavještavanja svih budućih studenta o programima studija, dostignućima na pojedinim područjima, opremljenosti pojedinih fakulteta, nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, novim radnim uvjetima koje osiguravaju poduzetnici i kompanije, uvjetima smještaja tijekom studija u Zagrebu, studentskom životu i o još mnogo drugih detalja.

U povodu održavanja Smotre Sveučilišta u Zagrebu želimo budućim studentima prije svega pomoći pri jednoj od njihovih iznimno važnih životnih odluka - odabiru studija, onog koji najbolje odgovara njihovim željama, interesima i sklonostima i koji će na neki način odrediti njihov profesionalni i životni put.

Web stranica SMOTRE SVEUČILIŠTA U ZAGREBU 2017. 

Smotra Sveučilišta u Zagrebu studentice Smotra Sveučilišta u Zagrebu kvartet

 

Da bi na pragu toga velikoga poduhvata bili što uspješniji, Sveučilište u Zagrebu proteklih je godina nizom mjera i ulaganja nastojalo poboljšati uvjete u kojima će novi studenti studirati. Uvođenjem bolonjskoga studijskoga sustava studenti i studiji postaju, uz istraživački rad, središnja preokupacija našega Sveučilišta. Promjene koje su uslijedile uključuju i uspostavu sustava osiguranja kvalitete visokoga obrazovanja u kojem i studenti imaju posebno odgovornu ulogu. Tim sustavom studenti i nastavnici uključuju se u postupke vrijednovanja studija, što je preduvjet kvalitete u kojoj središnje mjesto ima uspješnost studenata, kako tijekom njihovih studija, tako i u razdoblju njihova ulaska u svijet rada. Uvjereni smo da ćete i sljedeća generacija koja će studirati u tom novom sustavu, značajno pridonijeti njegovim daljnjim poboljšanjima. Jednako smo tako uvjereni da su mladost, energija i polet, uz zalaganje i odgovoran pristup studiju, najbolja jamstva za uspjeh tijekom i nakon studija.

Za one koji su propustili program "Najbolje sa Sveučilišta" na Smotri 2016.  objavili smo dio prezentacija, onih najzanimljivijih, prema odabiru tima zaduženog za realizaciju programa u kino dvorani SC-a gdje se odvijao trodnevni program stručnih predavanja s kojima su se predstavljali fakulteti/akademije Sveučilišta u Zagrebu.

Uskoro će biti objavljene najbolje prezentacije odnosno video klipovi programa "Najbolje sa Sveučilišta" 2017.!


Prezentacije
možete pogledati ovdje.

Za snimanje i postprodukciju programa "Najbolje sa Sveučilišta" zaduženi su studenti filmskih odsjeka Akademije dramske umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu.

Dodatne informacije

www: smotra.unizg.hr  
kontakt:

Sandra Kramar

 
telefon: +385 1 4564 249  
e-adresa:

skramar@remove-this.unizg.hr

 


Top