Aktivnosti

Održan 2. sveučilišni dan podrške studentima - predstavljen Centar za savjetovanje i podršku studentima

U petak 13. prosinca 2013. godine u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu održana su prigodna predavanja s ciljem obilježavanja Drugog sveučilišnog dana podrške studentima.

Predstavnici Centra za savjetovanje i podršku studentima su izložili aktivnosti, usluge i područja djelovanja Centra. Detaljnije je predstavljeno područje karijernog savjetovanja te njegova uloga i važnost u cjeloživotnom razvoju karijere. Nadalje, predstavnici pojedinih sastavnica su prikazali uspješne primjere organizacije sustava stručnih praksi na njihovim fakultetima.

U nastavku možete pronaći prezentacije predstavnika Centra koji se odnose na aktivnosti i područja rada u pružanju podrške studentima Sveučilišta u Zagrebu.

Aktivnosti Centra za savjetovanje i podršku studentima na 18. Smotri Sveučilišta u Zagrebu

Od 14. do 16. studenog 2013. godine u prostorima Boćarskog doma održana je 18. Smotra Sveučilišta u Zagrebu. Smotra se tradicionalno organizira za učenike završnih razreda srednje škole, studente te ostale zainteresirane, a ima zadaću pravodobnog infomiranja budućih studenata o programima studija, pojedinim sastavnicama, uvjetima smještaja i stipendiranja kao i drugim važnim područjima studentskog života. Jedno od njih je i razvoj životnih, akademskih kao i vještina upravljanja karijerom s ciljem uspješnog studiranja te nošenja sa životnim izazovima.

Predstavnici Centra su tijekom Smotre održali dvije edukativno-razvojne radionice usmjerene razvoju vještina aktivnog traženja posla te strategija za uspješno učenje i ispunjavanje studentskih obveza.Top