Vijest
03.02.2020

Sveučilište u Zagrebu raspisalo natječaje za dodjelu godišnjih nagrada

Natječaj za dodjelu Nagrade „Andrija Mohorovičić" za ak. god. 2019./2020.

Na temelju Pravilnika o uvjetima i postupku dodjele Nagrade „Andrija Mohorovičić", rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras donio je 14. siječnja 2020. Odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu godišnje Nagrade “Andrija Mohorovičić" za ak. god. 2019./2020.

Nagrada se dodjeljuje istaknutim stručnjacima za postignute znanstvene rezultate, promicanje znanstvene discipline i struke, prijenos znanja te odgoj mladih stručnjaka u području prirodnih znanosti.

Prijedlozi se upućuju Senatu Sveučilišta do 26. lipnja 2020. godine.

Odluka rektora

Pravilnik o uvjetima i postupku dodjele Nagrade „Andrija Mohorovičić"

 

Natječaj za dodjelu Nagrade „Fran Bošnjaković" za ak. god. 2019./2020.

Na temelju Pravilnika o uvjetima i postupku dodjele Nagrade „Fran Bošnjaković", Senat Sveučilišta u Zagrebu na svojoj je 5. sjednici, održanoj 14. siječnja 2020., donio Odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu godišnje Nagrade „Fran Bošnjaković" za ak. god. 2019./2020.

Nagrada se dodjeljuje istaknutim stručnjacima za postignute znanstvene rezultate, promicanje znanstvene discipline i struke, prijenos znanja te odgoj mladih stručnjaka u području tehničkih znanosti.

Prijedlozi se upućuju Senatu Sveučilišta zaključno do 26. lipnja 2020. godine.

Odluka Senata

Pravilnik o uvjetima i postupku dodjele Nagrade “Fran Bošnjaković"

 

Natječaj za dodjelu Nagrade "Ars summa Universitatis" za akademsku godinu 2019./2020.

Na temelju Pravilnika o uvjetima i postupku dodjele Nagrade „Ars summa Universitatis”, rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras donio je 14. siječnja 2020. Odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu godišnje Nagrade “Ars summa Universitatis " za ak. god. 2019./2020.

Nagrada se dodjeljuje zaposlenicima u umjetničko-nastavnim zvanjima za umjetničko-nastavne rezultate u promicanju umjetničkih disciplina i struke, nacionalne kulture i umjetnosti, te prijenos znanja, posebice u odgoju mladih umjetnika i stručnjaka u umjetničkom području Sveučilišta u Zagrebu. 

Prijedlozi se upućuju Senatu Sveučilišta zaključno do 30. lipnja 2020. godine.

Odluka rektora

Pravilnik o uvjetima i postupku dodjele Nagrade „Ars summa Universitatis"Top