Vijest
19.04.2022

Sveučilište u Zagrebu raspisalo natječaje za dodjelu godišnjih nagrada

Natječaj za dodjelu Nagrade „Fran Bošnjaković" za ak. god. 2021./2022.

Na temelju Pravilnika o uvjetima i postupku dodjele Nagrade „Fran Bošnjaković", Senat Sveučilišta u Zagrebu na svojoj je sjednici, održanoj 12. travnja 2022., donio Odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu godišnje Nagrade „Fran Bošnjaković" za ak. god. 2021./2022.

Nagrada se dodjeljuje istaknutim stručnjacima za postignute znanstvene rezultate, promicanje znanstvene discipline i struke, prijenos znanja te odgoj mladih stručnjaka u području tehničkih znanosti.

Prijedlozi se upućuju Senatu Sveučilišta zaključno do 30. lipnja 2022. godine.

Odluka Senata

Pravilnik o uvjetima i postupku dodjele Nagrade "Fran Bošnjaković"


Natječaj za dodjelu Nagrade „Andrija Mohorovičić" za ak. god. 2021./2022.

Na temelju Pravilnika o uvjetima i postupku dodjele Nagrade „Andrija Mohorovičić", rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras donio je 11. travnja 2022. Odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu godišnje Nagrade "Andrija Mohorovičić" za ak. god. 2021./2022.

Nagrada se dodjeljuje istaknutim stručnjacima za postignute znanstvene rezultate, promicanje znanstvene discipline i struke, prijenos znanja te odgoj mladih stručnjaka u području prirodnih znanosti.

Prijedlozi se upućuju Senatu Sveučilišta do 30. lipnja 2022. godine.

Odluka rektora

Pravilnik o uvjetima i postupku dodjele Nagrade „Andrija Mohorovičić"

 

Natječaj za dodjelu Nagrade „Andrija Štampar" za ak. god. 2021./2022.

Na temelju Pravilnika o uvjetima i postupku dodjele Nagrade "Andrija Štampar", rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras donio je 11. travnja 2022. Odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu godišnje Nagrade "Andrija Štampar" za ak. god. 2021./2022.

Nagrada se dodjeljuje istaknutim stručnjacima za postignute znanstvene rezultate, promicanje znanstvene discipline i struke, prijenos znanja te odgoj mladih stručnjaka u području biomedicinskih znanosti.

Prijedlozi se upućuju Senatu Sveučilišta do 30. lipnja 2022. godine.

Odluka rektora

Pravilnik o uvjetima i postupku dodjele Nagrade "Andrija Štampar"

 

Natječaj za dodjelu Nagrade "Ars summa Universitatis" za akademsku godinu 2021./2022.

Na temelju Pravilnika o uvjetima i postupku dodjele Nagrade „Ars summa Universitatis", rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras donio je 11. travnja 2022. Odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu godišnje Nagrade "Ars summa Universitatis " za ak. god. 2021./2022.

Nagrada se dodjeljuje zaposlenicima u umjetničko-nastavnim zvanjima za umjetničko-nastavne rezultate u promicanju umjetničkih disciplina i struke, nacionalne kulture i umjetnosti, te prijenos znanja, posebice u odgoju mladih umjetnika i stručnjaka u umjetničkom području Sveučilišta u Zagrebu.

Prijedlozi se upućuju Senatu Sveučilišta zaključno do 30. lipnja 2022. godine.

Odluka rektora

Pravilnik o uvjetima i postupku dodjele Nagrade „Ars summa Universitatis"

 

Natječaj za dodjelu Nagrade za sveučilišnu inovaciju godine, inovatora godine i najuspješniji transfer tehnologije

Na temelju Pravilnika o uvjetima i postupku dodjele nagrada za inovacije i transfer tehnologije, rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras donio je 12. travnja 2022. Odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu Nagrade za sveučilišnu inovaciju godine, inovatora godine i najuspješniji transfer tehnologije.

Prijedlozi se upućuju Povjerenstvu za inovacije i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu zaključno do 15. lipnja 2022. godine.

Odluka rektora

Pravilnik o uvjetima i postupku dodjele nagrada za inovacije i transfer tehnologije

 Top