Vijest
01.12.2021

Studentski uspjesi - obilježavanje Međunarodnoga dana osoba s invaliditetom

Povodom Međunarodnoga dana osoba s invaliditetom koji se obilježava 3. prosinca, Koordinacija pravobraniteljice za osobe s invaliditetom za podršku u visokom obrazovanju organizira stručni skup pod nazivom "Studentski uspjesi - obilježavanje Međunarodnoga dana osoba s invaliditetom". Skup će se održati u srijedu 8. prosinca 2021. od 10 do 15 sati putem online platforme Zoom.

Kao što i sam naziv govori, na skupu će se prikazati studentski uspjesi i to, kako oni akademski, tako i oni u izvannastavnim aktivnostima i po završetku studija uključivanjem u svijet rada. Na skupu će tako u ulozi moderatora i izlagača sudjelovati gotovo 20 studenata s invaliditetom sa Sveučilišta u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku, Dubrovniku i Zadru.

Predstavnici Sveučilišta u Zagrebu u spomenutoj Koordinaciji su izv. prof. dr. sc. Snježana Sekušak-Galešev s Edukacijsko-rehabilitacijskoga fakulteta, Valentina Novak Žižić iz Ureda za studente s invaliditetom Sveučilišta u Zagrebu, Marina Šimunec iz Ureda za studente s invaliditetom Filozofskoga fakulteta te Vid Bonča kao studentski predstavnik.

Prijaviti se možete putem obrasca za prijavu do 5. prosinca 2021. Poveznica za pristup skupu bit će dostavljena nakon prijave.

POZIV

PROGRAMTop