Vijest
10.09.2021

Šesti PsihoFest u rujnu donosi čak devet dana bogatog programa

Najdugovječniji festival popularizacije psihologije u Hrvatskoj, PsihoFest, u organizaciji Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, ove se godine održava u potpunosti online, putem platforme Zoom, i to od 18. do 26. rujna 2021. Profesori, asistenti i studenti studija Psihologije pripremili su bogati devetodnevni program u kojem će, putem radionica, predavanja, prezentacija i interaktivnih materijala, svima zainteresiranima približiti široki spektar tema iz svih područja psihologije.

Cilj festivala je spoznaja znanstvene psihologije široj javnosti na razumljiv i edukativan način. Ovogodišnji online format omogućava da se uključe ljudi iz cijele Hrvatske te na interaktivan način sudjeluju u programu.

Svaki dan ovogodišnjeg PsihoFesta bit će posvećen posebnoj temi, a sve kako bi se kroz više od trideset predavanja i radionica dali što detaljniji odgovori i savjeti o temama kao što su psihologija i svemir, što psihologija govori o komunikaciji, kako psihologijom doći do ostvarenja snova, mijenjamo li psihologijom druge i ostala pitanja koja si svakodnevno postavljamo. Interaktivne radionice ograničenog su kapaciteta, a prijave su moguće od 15. rujna 2021., stoga će svi koji žele osigurati svoje mjesto to moći učiniti putem službene web stranice PsihoFesta.

Sve pravovremene informacije o vremenu održavanja predavanja i njihovim temama svakodnevno će se, osim na web stranici, objavljivati i na Facebook, Instagram i LinkedIn profilima manifestacije.Top