Vijest
20.06.2017

Rezultati Natječaja za akademsku mobilnost u 2017. godini (drugi krug)

Sveučilište u Zagrebu objavljuje rezultate Natječaja za akademsku mobilnost u 2017. g. (drugi krug):

Kandidati i sastavnice imaju mogućnost žalbe u roku od 5 radnih dana (iznimno zbog državnog praznika i spajanja) od objave prijedloga rang-lista. Žalbe se šalju na staff@remove-this.unizg.hr i na kontakte za međunarodnu suradnju na matičnoj sastavnici.

Mole se kandidati da se prije slanja žalbe obrate kontaktima za međunarodnu suradnju na matičnoj sastavnici i upoznaju s internom rang-listom koju je svaka od sastavnica dostavila na natječaj.

Nakon roka za žalbe Povjerenstvo za odabir zaposlenika i studenata u programima mobilnosti razmotrit će eventualne žalbe te na sveučilišnim stranicama objaviti konačne rezultate. Na konačne rang-liste ne postoji mogućnost pritužbe.

Važna napomena: mole se svi kandidati i sastavnice koje su dostavile prijedloge da se upoznaju s napomenama navedenim u rezultatima (gornji privitci) kao i uputama u privitku. Dodatnu dokumentaciju je potrebno dostaviti na staff@remove-this.unizg.hr.

Napomena za odobrene prijave pod stavkom C (kotizacije): podsjećamo da se doktorski studenti prema pravilima natječaja obavezno u prijavi za konferenciju organizatoru konferencije prijavljuju kao doktorski studenti (određene sastavnice) Sveučilišta u Zagrebu te također se obavezno u potvrdi o sudjelovanju na konferenciji, u materijalima i publikacijama konferencije navode kao doktorski studenti (određene sastavnice) Sveučilišta u Zagrebu što će se provjeravati u obradi izvješća za potraživanje refundacije. 


Privitak:

 

KLASA: 605-01/16-22/50
URBROJ: 380-153/037-17-95Top