Vijest
15.12.2015

Rezultati natječaja za akademsku mobilnost u 2016. godini (prvi krug - stavke A, B i C)

Dana 21. prosinca 2015. Sveučilište u Zagrebu objavljuje ispravak rezultata Natječaja za akademsku mobilnost u 2016. g. (prvi krug) za stavke A, B i C:

Kandidati imaju mogućnost žalbe u roku od 5 dana od objave prijedloga rang-liste. Žalbe se šalju na staff@unizg.hr i na kontakte za međunarodnu suradnju na matičnoj sastavnici. Mole se kandidati da se prije slanja žalbe obrate kontaktima za međunarodnu suradnju na matičnoj sastavnici i upoznaju se s internom rang-listom koju je svaka od sastavnica dostavila na natječaj.

Nakon roka za žalbe Povjerenstvo za odabir zaposlenika i studenata u programima mobilnosti razmotrit će eventualne žalbe te na sveučilišnim stranicama objaviti konačne rezultate. Na konačne rang-liste ne postoji mogućnost pritužbe.

Važna napomena: mole se svi kandidati i sastavnice koje su dostavile prijedloge da se upoznaju s napomenama navedenim u rezultatima (gornji privitci) kao i Uputama u privitku. Dodatnu dokumentaciju je potrebno dostaviti na staff@remove-this.unizg.hr.

Rezultati za stavku D bit će objavljeni naknadno.


Privitak:

Upute izabranim kandidatima i sastavnicama (procedura za refundaciju troškova mobilnosti) i popratni obrasci


KLASA: 605-01/15-22/43
URBROJ: 380-153/037-15-3Top