Vijest
05.09.2019

Ponuda za kraći posjet Sveučilištu u Cincinnatiju u 2020. godini

U okviru međusveučilišnog sporazuma i s ciljem jačanja bilateralne suradnje Sveučilište u Cincinnatiju ponudilo je prihvatiti u kraći posjet nastavnike i predavače sa Sveučilišta u Zagrebu u 2020. godini. Posjet je moguće ostvariti u svrhu pokretanja novih dugoročnih suradnji ili u svrhu jačanja već postojećih. 

Predloženo trajanje posjeta je od 7 do 10 dana u razdoblju od 1. siječnja 2020. do 31. prosinca 2020. Sveučilište u Cincinnatiju pokrit će trošak povratne avionske karte i smještaja (Sveučilište u Cincinnatiju kupuje avionske karte i osigurava smještaj (rezervacija i plaćanje smještaja); u smještaj nije uključena prehrana; prihvatni odsjek/zavod će osigurati prijevoz s aerodroma). 

Online prijavu (ovdje) potrebno je ispuniti do 25. listopada 2019. U online prijavi je potrebno:

  • navesti ciljni odsjek/zavod i (potencijalnog) partnera na Sveučilištu u Cincinnatiju te priložiti pozivno pismo kolege sa Sveučilišta u Cincinnatiju
  • učitati prijedlog posjeta
  • učitati kraći životopis
  • učitati detaljno i potpisano pismo podrške od čelnika matične sastavnice.

Odabir kandidata vrši Sveučilište u Cincinnatiju.

Po povratku u Hrvatsku odabrani kandidati u roku od 30 dana dostavljaju Sveučilištu u Zagrebu i Sveučilištu u Cincinnatiju (na dolje nevedene e-mail adrese) izvješće na engleskom o ostvarenom posjetu s osvrtom na odrađene aktivnosti, uspostavljene kontakte, moguću daljnju suradnju te planirane aktivnosti u nadolazećim mjesecima.

 

Kontakti za dodatne informacije:

Jenni Kim Sutmoller
Director of International Strategic Partnerships
UC International
jenni.sutmoller@remove-this.uc.edu

Renata Hranjec
Sveučilište u Zagrebu
Ured za međunarodnu suradnju
E-mail: renata.hranjec@remove-this.unizg.hr
Tel.: 01 4698 102Top