Vijest
16.02.2022

Natječaj za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu 2021./2022.

Senat Sveučilišta u Zagrebu je na svojoj 6. sjednici održanoj 15. veljače 2022. donio Odluku o raspisivanju Natječaja za dodjelu 500 stipendija Sveučilišta u Zagrebu za ak. godinu 2021./2022.

NATJEČAJ ZA DODJELU STIPENDIJA

Prijave počinju 16. veljače u 12 sati i traju do 11. ožujka 2022. do 24 sata. Obavljaju se isključivo elektroničkim putem upisivanjem podataka u aplikaciju na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu uz pomoć elektroničkog identiteta (AAI).

Poveznica na aplikaciju

Molimo studente da pažljivo pročitaju tekst Natječaja i provjere zadovoljavaju li kriterije u kategoriji za koju se prijavljuju (prijava je moguća samo u jednoj kategoriji).

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu će nakon što razmotri sve pristigle prijave, utvrditi popis kandidata koji ispunjavaju uvjete i kriterije Natječaja te sastaviti privremenu rang-listu kandidata koji ostvaruju pravo na stipendiju te istu objaviti na mrežnoj stranici Sveučilišta.

Kandidati koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu u roku od tri dana od dana objave privremene rang-liste na mrežnoj stranici Sveučilišta podnijeti Povjerenstvu za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu pisani prigovor elektroničkim putem na adresu: stipendije@remove-this.unizg.hr

Za sva dodatna objašnjenja studenti se mogu obratiti na kontakt e-mail adresu: stipendije@remove-this.unizg.hr

Izjava o članovima zajedničkoga kućanstva (za kandidate u D kategoriji)Top