Vijest
14.10.2020

Natječaj za akademsku mobilnost u 2021. godini (prvi krug)

Obavijest (objavljeno 4.11.2020.): U petak 6. studenoga tehnička podrška za online prijavu kandidata bit će dostupna na ratimira.simundic@remove-this.unizg.hr

 

Sveučilište u Zagrebu raspisuje

NATJEČAJ ZA AKADEMSKU MOBILNOST U 2021. GODINI (prvi krug)

prema sljedećim stavkama:

a) odlazna mobilnost prema strateškim partnerima:

b) prekogranična mobilnost prema visokoškolskim ili znanstvenim ustanovama u cijelome svijetu (nije nužno da Sveučilište u Zagrebu ili sastavnica imaju sklopljen međuinstitucijski sporazum)

c) mobilnost doktorskih studenata Sveučilišta u Zagrebu (kotizacije za aktivno sudjelovanje na znanstveno-stručnim skupovima)

d) najava dolazne mobilnosti temeljem bilateralnih međusveučilišnih i međufakultetskih sporazuma i dolazne mobilnosti u svrhu sklapanja novih sporazuma i novih oblika suradnje

Skrećemo pažnju da se u stavci c), zbog izvanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom bolesti COVID-19, iznimno odobrava sudjelovanje u online verzijama znanstveno-stručnih skupova za koje su se kandidati prijavili. 

Podsjetnik: Kandidati se prvo prijavljuju online, a zatim natječajnu dokumentaciju dostavljaju matičnoj sastavnici do internog roka koji je zadala sastavnica. U stavkama a) i d) prijavljuju se mobilnosti koje se mogu ostvariti kroz cijelu 2021. godinu, dok se u stavkama b) i c) prijavljuju mobilnosti koje će se ostvariti unutar prvih šest mjeseci 2021. godine. 

 

Rokovi za prijavu:

  • za kandidate: kandidati se mogu prijaviti online do zaključno 6. studenoga 2020. Kandidati dostavljaju svoju online prijavu zajedno s ostalom natječajnom dokumentacijom svojim matičnim sastavnicama koje određuju interni rok za prijavu. Važna napomena: online obrazac dostupan je za printanje do roka do kojeg je online prijava dostupna kandidatima (do 6. studenoga), a ne do roka do kojeg sastavnice moraju dostaviti svoje rangliste.
  • za sastavnice:  sastavnice dostavljaju rang-liste za prve tri stavke te najave dolaznih mobilnosti (stavka d) Središnjem uredu za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu isključivo na staff@remove-this.unizg.hr do zaključno 12. studenoga 2020.


Privitci:

 

Obavijest (objavljeno 4.11.2020.): U petak 6. studenoga tehnička podrška za online prijavu kandidata bit će dostupna na ratimira.simundic@remove-this.unizg.hr

 

KLASA: 605-01/20-04/3
URBROJ: 380-153/037-20-2Top