Vijest
31.01.2020

Frankofone stručne prakse Sveučilišne agencije za frankofoniju u 2020. g.

Sveučilišna agencija za frankofoniju (Agence universitaire de la francophonie - AUF) raspisala je natječaj za studentske stručne prakse za studente preddiplomskog i diplomskog studija sveučilišta članica AUF-a u srednjoj i istočnoj Europi, kojima pripada i Sveučilište u Zagrebu.

Rok za on-line prijave: 13. ožujka 2020. do 24 sata (GMT +2)

Cilj je ovih studentskih praksi približiti studentima svijet rada iz područja njihovih studija te im omogućiti stjecanje vještina koje će im olakšati njihov ulazak u svijet rada nakon završenog studija.

Važno: tekst originalnog natječaja i obrasci su na francuskom jeziku; sva prijavna dokumentacija se u principu šalje na francuskom jeziku (v. detalje u originalnom natječaju na mrežnim stranicama AUF-a).

U privitku na hrvatskom jeziku možete pročitati glavne stavke iz AUF natječaja kao i nekoliko smjernica Središnjeg ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu.

VAŽNO: Kandidat i nadležne osobe koje na sastavnici kandidatu odobravaju odlazak na AUF stručnu praksu obavezno se moraju upoznati s cijelim tekstom AUF natječaja koji se nalazi na stranicama AUF-a pod stavkom « Règlement des mobilités de stage professionnel ». Originalan tekst natječaja objavljen na navedenoj stranici je jedino mjerodavan.

Skrećemo pažnju sastavnicama da AUF dodjeljuje stipendiju jedino u slučaju da se sastavnica obveže da će rezultate odrađene stručne prakse priznati prilikom dodjeljivanja diplome na kraju studija (v. vidi pravilnik AUF natječaja « Règlement des mobilités de stage professionnel », stavka 3). Podsjećaju se sastavnice da stručne prakse trebaju organizirati i u skladu s Pravilnikom o međunarodnoj mobilnosti Sveučilišta u Zagrebu.

Kontakt u AUF-BECO: stages-eco@remove-this.auf.org
Kontakt na Sveučilištu u Zagrebu: Renata Hranjec, Ured za međunarodnu suradnju, tel. 4698 102, renata.hranjec@remove-this.unizg.hr

PRIVITAK:Top