Vijest
20.01.2014

Frankofone stručne prakse (Sveučilišna agencija za frankofoniju)

Regionalni ured za Srednju i Istočnu Europu Sveučilišne agencije za frankofonija (Agence universitaire de la francophonie) raspisao je natječaj za studentske stručne prakse za studente zadnjih godina preddiplomskog i diplomskog studija.

Rok za on-line prijave: 28. veljače 2014. do 17 sati (GMT +2)

Natječaj Regionalnog ureda za Srednju i Istočnu Europu Sveučilišne agencije za frankofoniju (Agence universitaire de la francophoniem - AUF, www.auf.org) za studentske stručne prakse namijenjen je studentima zadnjih godina preddiplomskog i diplomskog studija ustanova članica Regionalnog ureda za Srednju i Istočnu Europu Sveučilišne agencije za frankofonija, kojima pripada i Sveučilište u Zagrebu.

Cilj je ovih studentskih praksi približiti studentima svijet rada iz područja njihovih studija te im omogućiti stjecanje vještina koje će im olakšati njihov ulazak u svijet rada nakon završenog studija.

Važno: tekst originalnog natječaja i obrasci su na francuskom jeziku; sva prijavna dokumentacija se također šalje na francuskom jeziku.

U privitku na hrvatskom možete pročitati glavne stavke iz AUF natječaja kao i nekoliko smjernica Sveučilišta u Zagrebu.

VAŽNO: Kandidat i nadležne osobe koje na sastavnici kandidatu odobravaju odlazak na AUF stručnu praksu obavezno se moraju upoznati s cijelim tekstom AUF natječaja koji se nalazi na stranici http://www.auf.org/bureau-europe-centrale-et-orientale/appels-offre-regionales/mobilites-de-stage-professionnel/ pod stavkom « Règlement des mobilités de stage professionnel ». Originalan tekst natječaja objavljen na navedenoj stranici je jedino mjerodavan.

Skrećemo pažnju sastavnicama da AUF dodjeljuje stipendiju jedino u slučaju da se sastavnica obveže da će rezultate odrađene stručne prakse priznati prilikom dodjeljivanja diplome na kraju studija (v. vidi pravilnik AUF natječaja « Règlement des mobilités de stage professionnel », stavke 3 i 9). Podsjećaju se sastavnice da stručne prakse trebaju organizirati i u skladu s Pravilnikom o međunarodnoj mobilnosti Sveučilišta u Zagrebu.

Kontakt u AUF-BECO: Dana GEORGESCU, dana.georgescu@remove-this.auf.org

Kontakt na Sveučilištu u Zagrebu: Renata Hranjec, Ured za međunarodnu suradnju, tel. 4698 102, renata.hranjec@remove-this.unizg.hr

PRIVITAK:

Glavne stavke natječaja AUF i smjernice Sveučilišta u ZagrebuTop