Vijest
25.01.2022

Dokumenti i informacije vezane za obnovu od potresa

Dokumenti i informacije vezane za obnovu sastavnica od posljedica potresa

Poštovane dekanice,
poštovani dekani,

U nastavku možete pronaći primjere objave natječaja za Revidenta i Voditelja projekta vezane za ''Obnovu infrastrukture i opreme u području obrazovanja oštećene potresom''.

Na ovom mjestu će u nadolazećem razdoblju redovito biti objavljivane nove informacije, novi natječaji i novi dokumenti vezani za proces obnove zgrada sastavnica Sveučilišta u Zagrebu vezano za 2. Javni poziv, a sve s ciljem ubrzanja projektnih prijava.

Nadam se da će Vam navedeno biti od koristi, a za sva dodatna pitanja možete me u bilo kojem trenutku kontaktirati na e-mail adresu stjepan.lakusic@remove-this.grad.unizg.hr

Srdačan pozdrav svima,

prof. dr. sc. Stjepan Lakušić,
dekan Građevinskog fakulteta

 

25.2.2022.

Suglasnost za zaključenje ugovora o zakupu i Zahtjev za uporabu nekretnine 

U nastavku je dostupan Obrazac koji je izradilo Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, koji je potrebno popuniti i priložiti zahtjevu za izdavanje suglasnosti za najam prostora (Zahtjev za izdavanjem suglasnosti za zaključenje ugovora o zakupu nekretnine). Dostupan je i Obrazac koji je potrebno popuniti ako se dodjeljuje nekretnina na uporabu (Zahtjev za dodjelu nekretnine na uporabu).


15.2.2022.

Suglasnost o sklapanju Ugovora o zakupu prostora

Sastavnice Sveučilišta u Zagrebu koje su tijekom srpnja i rujna 2021. potpisale ugovore o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava za obnovu infrastrukture pogođene potresom su, ovisno o uspješnosti provedbe javne nabave za odabir Izrađivača projektne tehničke dokumentacije, u fazi u kojoj je projektno-tehnička dokumentacija izrađena ili će biti izrađena u narednih 15 do 45 dana.

Slijedeći korak je natječaj za odabir Izvođača radova (nekoliko sastavnica je pokrenulo ovaj natječaj) i preseljenje u zamjenske prostore dok se provode radovi na cjelovitoj obnovi njihovih zgrada.

S obzirom na to da većina sastavnica nema svoje zamjenske prostore potrebno je provesti najam/zakup prostora za potrebe odvijanja nastavne i znanstvene djelatnosti, ali dijelom i preseljenje laboratorijske opreme. Kako bi se ovaj postupak proveo, potrebno je dobiti Suglasnost za sklapanje Ugovora o zakupu prostora. Suglasnost izdaje Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine.

Svi koji žele određenu pomoć u rješavanju navedenog postupka mogu se slobodno u bilo kojem trenutku obratiti na e-mail adresu stjepan.lakusic@remove-this.grad.unizg.hr.


25.1.2022. 

Natječaj za Uslugu vođenja projekta

Primjer dokumentacije za natječaj za izbor Revidenta projektno-tehničke dokumentacije

 Dopis MZO-a vezan za osiguranje sredstava nakon 17. lipnja 2022.

 Top