Vijest
21.03.2017

Dan kvalitete Šumarskoga fakulteta 24. ožujka

6. Dan kvalitete pod motom Unapređenje kvalitete u visokom obrazovanju - od osiguravanja do izvrsnosti obilježava se u petak 24. ožujka 2017. u 10.30 sati u Velikom amfiteatru Šumarskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Prije šest godina, na 6. redovitoj sjednici Fakultetskoga vijeća jednoglasno je prihvaćena inicijativa za uvođenje sustava upravljanja kvalitetom (SUK) u poslovanje Fakulteta, i od tada se svake godine obilježava taj dan s osvrtom na učinjeno i novim smjernicama za budućnost.

Skupu će prisustvovati rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras, dok će prorektorica za prostorni razvoj i kontrolu sustava kvalitete Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Mirjana Hruškar održati izlaganje o iskustvima i unutarnjoj prosudbi sustava osiguravanja kvalitete najvećega hrvatskoga sveučilišta.

Ovogodišnji stručni skup biti će obogaćen i izlaganjem eminentnih predavača s drugih hrvatskih sveučilišta te predavanjem stručnjaka za ISO sustave s bogatim međunarodnim iskustvom. Vrsni stručnjaci s nekoliko fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, iz različitih područja, prikazat će postignuća u sustavu kvalitete svojih sastavnica te primjere dobre prakse.

Pozivnica i program

 Top