Vijest
23.01.2015

55. Teološko-pastoralni tjedan

U organizaciji Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu od utorka 27. siječnja do četvrtka 29. siječnja 2015. u Međubiskupijskom sjemeništu na zagrebačkoj Šalati, Voćarska 106, održavat će se 55. teološko-pastoralni tjedan: Brak i obitelj u proturječju sa suvremenim društvom.

Svečano otvaranje tjedna održat će se 27. siječnja u 9 sati, a nakon pozdravnih riječi dekana KBF-a prof. dr. sc. Tončija Matulića i rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damira Borasa te drugih visokih uzvanika, uslijedit će uvodno predavanje, nakon kojega će zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić predvoditi euharistijsko slavlje.

U glazbenom dijelu sudjelovat će Mješoviti zbor Instituta za crkvenu glazbu "Albe Vidaković" Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Teološko-pastoralni tjedan znanstveni je i pastoralni skup teologa u promišljanju nad aktualnim temama koje dotiču život Crkve, s ciljem trajne izobrazbe i usavršavanja nositelja raznih službi i poslanja u Crkvi. Skup je otvoren i svima drugima koji se zanimaju za te teme.

                   Program i pozivnica (.pdf)    

Top