Vijest
03.02.2017

Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta u veljači

Četvrti Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta 'Dr. Franjo Tuđman' u ovoj akademskoj godini održat će se u subotu 11. veljače 2017. od 11 do 14.30 sati. Kroz kraću prezentaciju sveučilišnih studijskih programa Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje svi posjetitelji imat će priliku upoznati se s preddiplomskim sveučilišnim studijskim programima, uvjetima i načinu upisa, kadetskim obvezama i pravima te vojnom obukom. Predviđen je obilazak objekata u vojarni koje koriste kadeti: smještajnih objekata, sportske dvorane, restorana, knjižnice, kapelice te razgled vojnoga naoružanja i taktičko-tehničkoga zbora. Bit će i prilike za razgovor s kadetima.

U sklopu Dana otvorenih vrata predstavit će se i program školovanja za vojnoga pilota. Posjetitelji će imati priliku iskušati svoje sposobnosti na simulatoru letenja koji uključuje originalno pilotsko sjedište borbenoga aviona MiG-21.

Svi zainteresirani mogu se najkasnije do 10. veljače 2017. prijaviti ovdje.

Mole se svi prijavljeni posjetitelji da na Dan otvorenih vrata dođu do vojarne u Ilici 256 b najkasnije do 10.45 sati i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument.

Za sve koji dolaze osobnim vozilom bit će osigurano parkiralište.

Aktivnosti vezane uz održavanje Dana otvorenih vrata održavat će se i u ožujku 2017.
Top