Vijest
16.10.2023

EIT Hub: "Inovacije u farmaceutskoj proizvodnji"

U utorak 24. listopada 2023. u 9 sati na privremenoj adresi Sveučilišta u Zagrebu (zgradi SEECEL-a, u ulici Radoslava Cimmermana 88) održat će se događanje pod nazivom "Inovacije u farmaceutskoj proizvodnji" u organizaciji Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu (EIT Health Hub za Hrvatsku) i Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu (EIT Manufacturing Hub za Hrvatsku).

Događanje organizira EIT Health Hub i EIT Manufacturing Hub kao zajednica znanja i inovacija, a organiziran je s namjerom s namjerom da okupi ključne dionike iz farmaceutske industrije koji će raspraviti važnost inovacija kao pokretača napretka u više razina, od unaprjeđenja internih proizvodnih procesa pa do stvaranja rješenja u vidu unaprjeđenja proizvoda i usluga koje će pridonijeti zdravlju građana, kao i unaprjeđenju zdravstvenoga sustava.

Sudionici događanja imat će priliku doznati više o mogućnostima koje zajednice znanja i inovacija Europskoga instituta za inovacije i tehnologiju (EIT) nude hrvatskim inovatorima, istraživačima i poduzetnicima koji žele stvarati inovacije u zdravstvu i proizvodnoj industriji, a otvorit će ga prof. dr. sc. Tomislav Josip Mlinarić, prorektor za inovacije, transfer tehnologije i suradnju s gospodarstvom Sveučilišta u Zagrebu.

Uslijedit će zanimljiva panel-rasprava usmjerena na inovacije u farmaceutskoj proizvodnji na kojoj će sudjelovati prof. dr. sc. Tomislav Bolanča, prorektor za poslovanje i digitalizaciju Sveučilišta u Zagrebu, dr. sc. Zdravka Knežević, direktorica znanstveno – stručnih operacija tvrtke Jadran Galenski Laboratorij, Eugen Marcelić, direktor pilot proizvodnje tvrtke PLIVA, članice TEVA grupe i Mate Poropat, direktor farmaceutsko-tehnoloških operacija tvrtke Jadran Galenski Laboratorij.

Za događaj se prijaviti možete OVDJE.

Program događaja pronađite OVDJE.Top