Vijest
29.03.2023

Natječaj "Danubius Young Scientist Award 2023"

Objavljen je Natječaj za dodjelu nagrada najboljim mladim znanstvenicima/znanstvenicama Dunavske regije za 2023. godinu ‒ Danubius Young Scientist Award 2023.

Dodijelit će se 14 nagrada, svaka u iznosu od 1.350 eura. Nagrada se dodjeljuje za četrnaestero mladih znanstvenika ‒ jednom znanstveniku/znanstvenici iz svake zemlje koja je dio Dunavske regije (Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Češka, Hrvatska, Mađarska, Moldavija, Njemačka, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Srbija i Ukrajina).

Svakoga kandidata/kandidatkinju mora nominirati njegova znanstvena ustanova (sveučilište, akademija i sl.). Broj nominacija po znanstvenoj ustanovi ograničen je na pet kandidata/kandidatkinja, koji moraju biti s različitih fakulteta ili odjela, instituta ili istraživačkih skupina unutar određene organizacije. Međunarodno stručno povjerenstvo utvrdit će konačnu rang-listu svih pristiglih nominacija te će najviše rangirani kandidat/kandidatkinja iz svake zemlje biti predložen za dodjelu nagrade.

S obzirom na to da kandidate/kandidatkinje nominira matično sveučilište, molimo da nam svoj  prijedlog samo jednog kandidata/kandidatkinje sa svom potrebnom dokumentacijom dostavite najkasnije do ponedjeljka 17. travnja 2023. na e-adresu: amihalic@remove-this.unizg.hr .

Krajnji rok kada Sveučilište mora dostaviti nominacije je 5. svibnja 2023. Dodjela nagrada planira se održati u listopadu/studenomu 2023.

NATJEČAJ

Više informacija možete pronaći OVDJE.Top