Vijest
28.06.2021

Završna konferencija infrastrukturnoga projekta VirtuLab

Završna konferencija infrastrukturnoga projekta VirtuLab - Integrirani laboratorij za primarne i sekundarne sirovine, održat će se online u četvrtak 8. srpnja 2021. od 10 do 12 sati. Uvodnom riječi obratit će se ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Radovan Fuchs, ministar gospodarstva i održivoga razvoja dr. sc. Tomislav Čorić, rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras i domaćin, dekan Rudarsko-geološko-naftnoga fakulteta prof. dr. sc. Kristijan Posavec.

Rezultate projekta i njegovo značenje za znanstveno-istraživačku zajednicu predstavit će koordinatori s pet partnerskih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Geotehnički fakultet u Varaždinu, Metalurški fakultet, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Rudarsko-geološko-naftni fakultet).

U nastavku programa održat će se okrugli stol pod nazivom "Pozicija primarnih i sekundarnih sirovina u Nacionalnom planu oporavka RH" uz sudjelovanje izaslanika ministarstva znanosti i obrazovanja, ministarstva gospodarstva i održivoga razvoja, ravnatelja Hrvatskog geološkoga instituta, Zavoda za zaštitu okoliša i prirode, direktorice Sektora za industriju i održivi razvoj Hrvatske gospodarske komore i dekana pet partnerskih fakulteta.

PROGRAM

LETAK

Prijaviti se možete OVDJE.

POVEZNICA za sudjelovanje na KonferencijiTop