Vijest
26.02.2020

Važna obavijest! Privremeni način rada Ureda u svrhu suzbijanja širenja zaraze COVID-19 koronavirusom i uslijed oštećenja zgrade nakon potresa (ažurirano 13. svibnja)

Radi izvanredne situacije vezane uz nCoV bolesti (COVID-19) te zbog posljedica oštećenja zgrade uslijed potresa, a u svrhu zaštite korisnika i osoblja za Središnji ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu:

UVODI SE POSEBAN REŽIM KONZULTACIJA I SAVJETOVANJA za SVE:

  • domaće i strane studente, nastavnike, administrativno-tehničko osoblje i građane

MOLIMO DA NE DOLAZITE FIZIČKI u Središnji ured za međunarodnu suradnju Rektorata (Ulica kralja Zvonimira 8).

Dokumentacija će se obrađivati SAMO PUTEM E-MAILA. Zbog posljedica potresa, zgrada Središnjeg ureda za međunarodnu suradnju u Ulici kralja Zvonimira 8 nije u uporabi te se komunikacija i konzultacije sa strankama PRIVREMENO vrše SAMO PUTEM E-MAILA, bez telefonskih konzultacija. (ažurirano 13. svibnja 2020.) 

Ovo privremena mjera traje do daljnjega. U slučaju novih informacija ili promjena, obavijestit ćemo vas na vrijeme.

Pozivamo vas da se ponašate odgovorno i pratite mrežne stranice HZJZ-a (www.hzjz.hr) i Ministarstva zdravstva na kojima se svakodnevno objavljuju ažurirani podaci vezano uz koronavirus. Informacije također možete pronaći i na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu (www.unizg.hr), dodatno i za mjere uvedene zbog posljedica potresa u Zagrebu. 

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Središnji ured za međunarodnu suradnju. Rektorat Sveučilišta u Zagrebu

Ova preventivna mjera stupa na snagu odmah, dana 26. veljače 2020.; ažurirano 13. svibnja 2020.Top