Vijest
26.02.2014

Uvodna konferencija Tempus projekta LifeADA na Agronomskom fakultetu

Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizator je prve konferencije kojom će otpočeti Tempus  projekt Lifelong learning for sustainable agriculture in Alps-Danube-Adriatic RegionLifeADA.

Konferencija će se održavati 27. i 28. veljače 2014. na Agronomskom fakultetu, koji je ujedno i koordinator projekta. Svečano otvaranje održat će se u četvrtak 27. veljače u 9 sati (Svetošimunska cesta 25, VI. paviljon, dvorana VI/A). Službeni jezik konferencije je engleski.

Program (.pdf)

U provedbi tog projekta, voditeljica kojega je prof. dr. sc. Renata Bažok, sudjeluju i sljedeće partnerske institucije: Agricultural University of Tirana, Albanija, “Fan S. Noli” University, Albanija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Hrvatska, University of Natural Resorces and Life Sceinces Vienna, Austrija, University of Hohenheim, Njemačka, Univeza v Ljubljani, Slovenija, Univerzitet Crne Gore, Crna Gora, Sveučilište u Mostaru, Bosna i Hercegovina, Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina“, Republika Kosovo, i Univerzitet u Sarajevu, Bosna i Hercegovina.

Popis stranih sudionika (.pdf)

Ciljevi su projekta razvojem programa cjeloživotnog učenja za održivu poljoprivredu modernizirati i harmonizirati visoko obrazovanje država nečlanica Europske unije iz regije Alpe-Dunav-Jadran te povezati EU i partnerske zemlje u regiji promicanjem cjeloživotnog učenja kao instrumenta trajne modernizacije visokog obrazovanja.

                               Top