Vijest
25.05.2017

U lipnju treće izdanje SCOOL FESTA

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu s partnerima treću godinu za redom organizira najveći studentski festival - Scool Fest. Nakon dva vrlo uspješna festivala koje je prosjetilo više od 15 tisuća mladih, organizatori su i ove godine pripremili program koji će zadovoljiti najrazličitije glazbene ukuse.

Scool Fest je osmodnevni studentski spektakl koji osim zabavnog dijela, uključuje i Radićeve dane, Studentske dane sporta, Dane kulture i po prvi put dvodnevno događanje Ostani u Hrvatskoj. Projekt Ostani u Hrvatskoj organizirat će Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, a održat će se 30. i 31. svibnja 2017. godine u Studentskom centru u Zagrebu. S obzirom na činjenicu da se već dugi niz godina poteže pitanje usklađenosti visokoga obrazovnog sustava s potrebama tržišta rada, pozivaju se  prvenstveno svi maturanti i studenti te druge mlade nezaposlene osobe da dođu u Studentski centar i iskoriste ovu jedinstvenu priliku za susret s poslodavcima, nadležnim ministarstvima i drugim institucijama koje izravno ili neizravno utječu na stanje na tržištu rada.

U Studentskom centru će se 2. i 3. lipnja održati veliki open air koncerti te after party-ji na dva floora. U petak 2. lipnja na open air stageu nastupaju YAMS i popularni splitski bend TBF. After party će na Black stage-u začiniti Mrtvo hitovlje i doktori puknuća i neizostavni Kuzma & Shaka Zulu, dok će na Blue stage-u publiku zabavljati DJ Phil OK te Radio Aktiv.

U subotu 3. lipnja za atmosferu u SC-u zadužena su Pravila igre i legendarna Crvena Jabuka. Za zabavu u nastavku večeri pobrinut će se DJ Dado i Tamburaški sastav Zlatni zvuci na Black stage-u te Jakša Jordes i DJDrox na Blue stage-u.

Više informacija dostupno je na službenom Facebook eventu.

Više informacija o ovom događanju možete pronaći na stranicama Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Ulaz na festival je besplatan!Top