Vijest
21.02.2017

U auli Rektorata svečano promovirano 86 sveučilišnih specijalista

Rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras tijekom svečanosti, koja je održana u srijedu 22. veljače 2017. u 9 sati u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu, promovirano je 86 sveučilišnih specijalista

 


Riječ je o studentima koji su uspješno završili sveučilišne interdisciplinarne poslijediplomske specijalističke studije Diplomacija, Ekoinženjerstvo, Javna uprava, Konferencijsko prevođenje, Održivo upravljanje okolišem, Reguliranje tržišta elektroničkih komunikacija, Prava djece, Upravljanje gradom i Upravljanje krizama.

U okviru Centra za poslijediplomske studije Sveučilišta u Zagrebu, uz navedene studijske programe izvode se još četiri studija Intelektualno vlasništvo, Korozija i zaštita, Poslovno upravljanje u graditeljstvu te Priprema i provedba EU projekata.

Promocija sveucilisnih specijalista 2017 Promocija sveucilisnih specijalista 2017
Promocija sveucilisnih specijalista 2017 Promocija sveucilisnih specijalista 2017

Fotografije: Digitalni foto-studio "IPIK"

Program svečane promocije započeo je intoniranjem Himne Republike Hrvatske, nakon čega se kandidatima, njihovim obiteljima i gostima obratio rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras. Na svečanosti je uslijedio pozdravni govor prof. dr. sc. Tvrtka Jakovine u ime voditelja svih trinaest studijskih programa. Nakon dodjele diploma, program svečane promocije završio je intoniranjem akademske himne Gaudeamus igitur.

Više o studijima možete pročitati ovdje.Top