Vijest
01.11.2020

Smotr@ 2020

Dragi maturantice i maturanti,

Smotra Sveučilišta u Zagrebu ove će se godine zbog epidemiološke situacije održavati u digitalnom obliku pod motom Klikni s faksom!

Otvaranje i zatvaranje Smotre te predstavljanje pojedinih područja odvijat će se putem livestreama u Auli Sveučilišta, a prijenos događanja uživo moći ćete pratiti na službenoj stranici.

Unutar postojeće stranice Smotre Sveučilišta u Zagrebu bit će otvorena nova podstranica Smotr@, koja će od 19. do 21. studenoga (i kasnije) služiti kao središnje mjesto za informiranje o svemu što vas zanima o našim sastavnicama odnosno fakultetima i akademijama Sveučilišta u Zagrebu.

Na podstranici Smotr@ postavljene su poveznice na virtualne štandove svih naših fakulteta i akademija na kojima ćete se moći informirati, zabaviti, sudjelovati na online događanjima, pogledati promotivne spotove kao i preuzeti razne materijale (brošure, plakate i drugo) u digitalnom obliku.

Kao i svake godine, i na virtualnoj Smotri bit će dodijeljene nagrade i priznanja za najbolji digitalni nastup odnosno promociju sastavnice u digitalnom okruženju.

Klikni s faksom na ovogodišnjem događaju Smotr@ Sveučilišta u Zagrebu!Top