Vijest
30.08.2018

Predstavnici poljskoga sveučilišta za primijenjene znanosti posjetili Sveučilište u Zagrebu

U utorak 28. kolovoza 2018. prorektor za znanost, međuinstitucijsku i međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Miloš Judaš primio je u posjet čelništvo sveučilišta University of Applied Sciences iz poljskoga grada Konina u sastavu: rektor prof. dr. sc. Mirosław Pawlak, prorektor za obrazovanje dr. sc. Artur Zimny, glavna tajnica Sveučilišta Danuta Rakowska i sveučilišna ECTS-koordinatorica Božena Miastkowska.

Obje strane razmijenile su informacije o organizaciji i strukturi svojih sveučilišta te razmotrile mogućnosti daljnje suradnje (posebice kroz program Erasmus+), započetu od strane Učiteljskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Sastanku u Rektoratu nazočili su i predstavnici Učiteljskoga fakulteta: prodekan za nastavu i studente prof. dr. sc. Siniša Opić i prodekanica za znanost, umjetnost i međunarodnu suradnju izv. prof. dr. sc. Lidija Cvikić te Renata Hranjec, viša stručna savjetnica za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu.

U dva dana posjeta poljsko izaslanstvo posjetilo je i Učiteljski te Filozofski fakultet, kao i Ured za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu s kojim su razmijenjena iskustva u provedbi Erasmus+ programa mobilnosti.Top