Vijest
05.02.2015

Poziv na završni skup projekta MODOC

Pozivamo Vas na završni skup projekta Modernizacija doktorske izobrazbe kroz implementaciju Hrvatskoga kvalifikacijskog okvira (MODOC) koji će se održati u Zagrebu 17. veljače 2015. godine, na adresi Ulica kralja Zvonimira 8, s početkom u 11:00 sati.

Nakon uspješno predstavljenog Kurikuluma za unaprjeđenje profesionalnih i osobnih kompetencija doktoranada na završnom skupu bit će predstavljene Smjernice za daljnje unaprjeđenje profesionalnih i osobnih kompetencija doktoranada. Njihova se izrada temeljila na rezultatima studije o profesionalnim i osobnim kompetencijama doktoranada i studije o potrebama tržišta rada te podatcima dobivenima kroz vrednovanje provedenih pilot radionica za doktorande, čiju će uspješnost na ovom sastanku komentirati treneri koji su ih provodili.

Na skup su pozvani i predstavnici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Agencije za znanost i visoko obrazovanje, predstavnici radne skupine koji su sudjelovali u izradi Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije te prorektori i voditelji doktorskih studija svih partnerskih sveučilišta.

Na sastanak su pozvani i voditelji doktorskih studija s partnerskih sveučilišta. Njihova nazočnost važna je za održivost pokrenutih inicijativa na ovom projektu i nakon njegova završetka.

Program

Prijava

Više o projektu MODOCTop