Vijest
29.04.2022

Poziv na radionicu "Psihičko zdravlje studenata" - PROMJENA!

Javljamo vam da je došlo do promjene u načinu održavanja radionice "Psihičko zdravlje studenata" koja će se, umjesto uživo u auli Rektorata, održati online putem platforme Zoom. Vrijeme održavanja radionice ostaje isto.

Zbog ove promjene prijave su još uvijek otvorene te Vas ljubazno molimo da obavijest o radionici proslijedite i drugim nastavnicima na vašoj sastavnici.

Registrirati se možete putem online obrasca za prijavu.

Ured za studente s invaliditetom Sveučilišta u Zagrebu nastavlja s organizacijom edukativnih radionica o izjednačavanju mogućnosti studenata s invaliditetom u visokom obrazovanju.

Pozivamo vas, stoga, na radionicu pod nazivom "Psihičko zdravlje studenata" koju će održati prof. dr. sc. Nataša Jokić-Begić u ponedjeljak 2. svibnja 2022. od 11 do 12.30 sati online putem platforme Zoom.

Kroz edukativne radionice stječu se ključne informacije o različitim skupinama studenata s invaliditetom kao i mogućnostima primjene različitih oblika prilagodbe i podrške u akademskom okruženju. Radionice su namijenjene svim zainteresiranim nastavnicima na sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu.Top