Vijest
06.09.2017

Ponuda za kraći posjet Sveučilištu u Cincinnatiju u 2018. godini

U okviru međusveučilišnog sporazuma i s ciljem jačanja bilateralne suradnje Sveučilište u Cincinnatiju ponudilo je prihvatiti u kraći posjet do 2 osobe sa Sveučilišta u Zagrebu u 2018. godini. Posjet je moguće ostvariti u svrhu jačanja dosadašnjih suradnji ili pokretanja novih.  

Predloženo trajanje posjeta je od 7 do 10 dana, a Sveučilište u Cincinnatiju pokrit će trošak povratne avionske karte i smještaja (Sveučilište u Cincinnatiju kupuje avionske karte i osigurava smještaj (rezervacija i plaćanje smještaja); u smještaj nije uključena prehrana).

Prijave je do 15. listopada 2017. potrebno dostaviti Sveučilištu u Cincinnatiju na Mary.Watkins@remove-this.uc.edu. Molimo u kopiji e-maila prijave dostaviti i Renati Hranjec, koordinatoru za razmjenu zaposlenika u Uredu za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu na renata.hranjec@remove-this.unizg.hr. Prijave supotpisuje dekan.

Odabir kandidata vrši Sveučilište u Cincinnatiju. Rezultati bi trebali biti poznati do 15. studenoga. 

Poželjno je da kandidati već prilikom prijave imaju uspostavljen kontakt s (potencijalnim) partnerom na Sveučilištu u Cincinnatiju i dogovore moguće teme posjeta. 

Dodatne informacije o ponudi i prijavni obrazac dostupni su ovdje.

Po povratku u Hrvatsku na gore navedene e-mail adrese potrebno je dostaviti izvješće na engleskom o ostvarenom posjetu s osvrtom na odrađene aktivnosti, uspostavljene kontakte, moguću daljnju suradnju te planirane aktivnosti u nadolazećim mjesecima.

 

Kontakti za dodatne informacije: 
Mary Watkins, Coordinator
International Planning 
UC International 
E-mail: mary.watkins@uc.edu
Tel.: +1 513.556.3004

Renata Hranjec
Sveučilište u Zagrebu
Ured za međunarodnu suradnju
E-mail: renata.hranjec@unizg.hr
Tel.: 01 4698 102Top