Vijest
14.04.2022

Počinje predakceleratorski program "Get Started in Health Innovation"

Sveučilište u Zagrebu, u svojstvu EIT Health HUB Hrvatska, i Lean Startup Hrvatska pokreću program specijalizirane podrške startupima u zdravstvenoj industriji u trajanju od 6 mjeseci - Get Started in Health Innovation, EIT Health PreAcceleration program Hrvatska. Kroz interdisciplinarni pristup zasnovan na resursima sveučilišta, podršku partnera iz industrije i međunarodni doseg, program će ponuditi jedinstvenu podršku u razvoju i edukaciju za inovatore u zdravstvu.

O GSiHI programu

Startup program je namijenjen svima koji žele ostvariti napredak ili pozitivno utjecati na pružanje kliničke skrbi, poboljšati iskustvo pacijenata, povećati učinkovitost pojednostavljivanjem sustava za pružatelje i osoblje, poboljšati poslovnu stranu pružanja zdravstvene skrbi te osigurati rješenja koja poboljšavaju zdravlje i kvalitetu života te moguće ranije prepoznavanje i liječenje bolesti ili na drugi način pozitivno utjecati na zdravstvenu industriju.

Tko se treba prijaviti?

Studenti i istraživači - studenti viših godina i znanstvenici prirodnih, tehničkih i društvenih znanosti s interesom za razvoj zdravstvenih inovacija, zdravstveni djelatnici - u području rada medicinskih znanosti, dentalne medicine i farmacije, poduzetnici u polju zdravstva - pojedinci ili organizacije koje se već nalaze u polju zdravstvenog poduzetništva te pokazuju dodatni interes za poslovni razvoj.

Što ću dobiti sudjelovanjem?

Sudjelovanjem u programu svi uključeni dobit će znanje za oblikovanje svoje poslovne prilike, priliku za umrežavanjem, specijaliziranu podršku stručnjaka, startup trenera i mentora te pristup izvorima financiranja.

Detaljnije informacije o programu u Get Started in Health Innovation flyeru.

Kontakti: eithealthhub@remove-this.unizg.hr i health@remove-this.leanstartup.hrTop