Vijest
22.01.2021

Pet (5) stipendija za studente Ekonomskog i Pravnog fakulteta za sudjelovanje na međunarodnom Zoom seminaru "Blockchain: Law, Business and Economics", College of Law and Business, Izrael & Universität Kassel, Njemačka

Seminar je zajednička inicijativa College of Law and Business iz Ramat Gana, Izrael i Universität Kassel, Njemačka.

Program će se održavati u trajanju od dva (2) tjedna (08.-.18. ožujka 2021.), radni dani od ponedjeljka do četvrtka, tako da zainteresirani studenti moraju planirati slobodno vrijeme za sudjelovanje u seminaru jer se očekuje aktivno sudjelovanje i izrada timskog studentskog projekta. Preliminarni program dostupan je na linku (organizatori zadržavaju pravo izmjene programa). Radni jezik seminara je engleski.

Od sudionika se očekuje da mogu sudjelovati na seminaru putem Zoom aplikacije (s uključenim kamerama). Sudionicima koji uspješno završe seminar bit će izdana potvrda o sudjelovanja, seminar nosi 5 ECTS bodova.

Natječaj je otvoren redovitim i izvanrednim studentima preddiplomskog i diplomskog studija na Ekonomskom i Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Studenti koji su zainteresirani za sudjelovanje prijavljuju se za sudjelovanje središnjem uredu za međunarodnu suradnju sa sljedećim dokumentima (obratite pozornost na dokumente koji obavezno moraju biti na engleskom jeziku):

  • kratki životopis – CV, na engleskom jeziku (može se koristiti Europass predložak, https://europa.eu/europass/en ili drugi),
  • prijepis ocjena - može biti na hrvatskom jeziku,
  • pismo motivacije / namjere na engleskom jeziku (Letter of Intent; najviše 1500 znakova s razmacima)
  • osobna fotografija (primjer fotografije za putovnicu).

Ovdje navedeni dokumenti za prijavu šalju se u pdf formatu (molimo svaki dokument zasebno), središnjem uredu za međunarodnu suradnju na email erasmus.noneu@remove-this.unizg.hr .

Rok za prijavu je 31. siječnja 2021.

Službena stranica seminara https://clb.ac.il/en/blockchain/.

U slučaju više od 5 prijava, središnji ured za međunarodnu suradnju će u suradnji s uredima za međunarodnu suradnju Ekonomskog i Pravnog fakulteta napravit izbor 5 najboljih kandidata temeljem prosjeka ocjena i pisma motivacije.Top