Vijest
11.10.2020

Panel-diskusija „Alumni su snaga našega Sveučilišta“ uživo 16. listopada od 14 sati

U okviru Dana karijera Sveučilišta u Zagrebu Savez ALUMNI UNIZG u petak 16. listopada u 14 sati organizira panel-diskusiju: „Alumni su snaga našega Sveučilišta".

Pozivamo Vas da događanje pratite putem

FACEBOOK STRANICE Sveučilišta u Zagrebu

i streaminga uživo na POVEZNICI.

Sudionici panel-diskusije govorit će o važnosti povezivanja bivših studenata i Sveučilišta, jačanju njihove postojeće suradnje te uloge alumna u promicanju društveno odgovornoga ponašanja. Poslušajte o mogućnostima povezivanja sadašnjih i bivših studenata s gospodarstvenicima, o tome kako bivši studenti mogu doprinijeti jačanju ugleda Sveučilišta, važnosti volontiranja, posebice prilikom katastrofa kao što je to bio potres u Zagrebu u ožujku, o ulozi Saveza u razvoju aktivnosti za poboljšanje položaja alumna te ostalim alumni temama.

Očekujemo zanimljivu panel-diskusiju koju će moderirati naš istaknuti alumnus Mislav Togonal, urednik i voditelj na HRT-u.

Sudionici panel-diskusije:

Darinko Bago, predsjednik Hrvatskih izvoznika
prof. dr. sc. Damir Boras, rektor Sveučilišta u Zagrebu
prof. dr. sc. Stjepan Lakušić, dekan Građevinskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu
prof. dr. sc. Mario Šafran, predsjednik Saveza društava bivših studenata Sveučilišta u Zagrebu
Damir Vanđelić, predsjednik Nadzornoga odbora INA-e d. d.

Savez ALUMNI UNIZG osnovan je s ciljem okupljanja i umrežavanja bivših studenata Sveučilišta u Zagrebu putem alumni udruga u Hrvatskoj i svijetu te trenutno broji 29 udruga od kojih 24 na sastavnicama Sveučilišta i pet u svijetu. Cilj je Saveza promovirati alumni filozofiju te kod bivših studenata Sveučillišta u Zagrebu poticati svijest o važnosti međusobnih veza i potpore Sveučilištu koje im je dalo znanje i vještine za gradnju i razvoj svoje profesionalne karijere, kao i poticati na društveno odgovorno ponašanje.

U cilju stvaranja čvrstih veza između Sveučilišta i njegovih bivših studenata te promicanja alumni filozofije, Savez izdaje Glasnik koji, osim u tiskanom obliku, objavljuje na svojim mrežnim stranicama.

Više o Savezu pogledajte ovdjeTop