Vijest
07.12.2018

Otvorene prijave za članove studentskih odbora

Otvorene su prijave za članove studentskih odbora u studentskim domovima Studentskoga centra. Pozivamo sve zainteresirane stanovnike studentskih domova da se jave putem e-pošte na studentski.zbor@remove-this.gmail.com kako bi u suradnji sa Studentskim zborom i Studentskim Centrom unaprijedili život u svom studentskom domu.

Prijave su otvorene do petka 14. prosinca 2018. do 12 sati.

Za prijavu je potrebno navesti: ime i prezime, broj mobitela, studij i ime studentskoga doma u kojem ste smješteni. Prijava treba sadržavati životopis i motivacijsko pismo.

Članovi odbora mogu biti samo studenti smješteni u tom studentskom domu. Odbori imaju sedam članova, a mandat im je godinu dana.

U slučaju prijave većega broja studenata od propisanoga, Predsjedništvo Studentskog zbora će obaviti razgovor sa svim prijavljenima kako bi izabrali potrebnih sedam.

Moguće se prijaviti za sljedeće Odbore:

  1. Studentski odbor Stjepan Radić
  2. Studentski odbor Cvjetno naselje
  3. Studentski odbor dr. Ante Starčević
  4. Studentski odbor Lašćina

Prava i dužnosti članova su propisana čl. 9 Pravilnika o studentskim odborima (istraživati problematiku koja se tiče života u studentskom domu te predlagati mjere za unaprjeđenje standarda života u studentskom domu).Top